Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

real castanyer f.c. (1597197) - la peña del flyy (772442) » 516130067: T46/J8/IX

Liga 516130067 Información oficial sobre el partido 516130067 en Hattrick

09.05.2015 15:40:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 8 / IX.2 (60273)

real castanyer f.c. Alineación oficial del equipo 'real castanyer f.c.' en el partido 3 - 1 la peña del flyy Alineación oficial del equipo 'la peña del flyy' en el partido
Terenci Sabates (19') 1 - 0
Rafael Piñeiro Majo (34') 2 - 0
2 - 1 Pedro Luis San German (69')
Eloy Cerecedo (78') 3 - 1
real castanyer f.c. Alineación oficial del equipo 'real castanyer f.c.' en el partido 3 - 1 la peña del flyy Alineación oficial del equipo 'la peña del flyy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
real castanyer f.c. Alineación oficial del equipo 'real castanyer f.c.' en el partido 3 - 1 la peña del flyy Alineación oficial del equipo 'la peña del flyy' en el partido
Tiene un resultado normal 3.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,0 % 2,5 % 16,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

real castanyer f.c.

Goles Goles

  • 122 Minuto 19 (Gol por la izquierda): castanyer, atacant per l'esquerra al minut 19, va aprofitar el magnífic llançament de Terenci Sabates per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 118 Minuto 34 (Gol evento especial córner peinado): En Perico Yerga entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al castanyer, un peu providencial d'en Rafael Piñeiro Majo va situar el 2-0 al panell digital.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): En Eloy Cerecedo va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de castanyer va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Francisco Velasco va sortir per sobre el travesser.
  • 236 Minuto 56 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Aïssa Bouzoubaa haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a castanyer al minut 56.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 9 (Lesión leve): En Eloy Cerecedo ocupà el lloc d'en Marc Arasa al 9 minuts, dos minuts després que el jugador de castanyer quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 092 Minuto 33 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Terenci Sabates, jugador de castanyer, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 33. Alberto Giner, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

la peña del flyy

Goles Goles

  • 152 Minuto 69 (Gol por la izquierda): peña va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Pedro Luis San German va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Es duien 5 minuts de partit jugats quan Nereo Tejada va estar a punt de posar per davant a peña amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Amadeu Escrich va impedir un gol cantat.
  • 263 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Juan Francisco Valero Giménez quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jordi Berenguer.