Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

rey mistery (775704) - Real Poplers (774056) » 516129589: T46/J1/VIII

Liga 516129589 Información oficial sobre el partido 516129589 en Hattrick

21.03.2015 15:15:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 1 / VIII.2042 (179585)

F.C. As de Copes Alineación oficial del equipo 'F.C. As de Copes ' en el partido 2 - 3 C.D.Botellin Alineación oficial del equipo 'C.D.Botellin' en el partido
Raúl Silos (7') 1 - 0
1 - 1 Piotr Buczko (43')
1 - 2 Gaetano Krähenbühl (44')
1 - 3 Gaetano Krähenbühl (77')
Mario Rodrigo Valdehuérteles (80') 2 - 3
F.C. As de Copes Alineación oficial del equipo 'F.C. As de Copes ' en el partido 2 - 3 C.D.Botellin Alineación oficial del equipo 'C.D.Botellin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. As de Copes Alineación oficial del equipo 'F.C. As de Copes ' en el partido 3 - 1 C.D.Botellin Alineación oficial del equipo 'C.D.Botellin' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,4 % 0,2 % 4,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. As de Copes

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Copes, atacant per l'esquerra al minut 7, va aprofitar el magnífic llançament de Raúl Silos per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 102 Minuto 80 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Copes van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Mario Rodrigo Valdehuérteles en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En Raúl Silos, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Ramón Mujica. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Carlo Lupoli es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 25 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carlo Lupoli va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Copes va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 70 (Lesión): Copes es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Marcelino Despuig no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Rolf Pluto al camp.
  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): En Jerry Küenzler de Copes va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Andrés Felipe Carvajal va prendre el seu rol al minut 81.

C.D.Botellin

Goles Goles

  • 138 Minuto 43 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Mandet Bonati va anar directament als peus de Piotr Buczko que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 1.
  • 170 Minuto 44 (Gol de falta): Al minut 44, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Gaetano Krähenbühl posar per davant al seu equip amb un 1 - 2.
  • 184 Minuto 77 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al C.D.Botellin per augmentar la diferència al marcador a 1 - 3 al minut 77. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Gaetano Krähenbühl. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 67 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Vanni Beoni no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Gaétan Fouillade estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82 de partit, Mandet Bonati va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Kendor Otxarando de C.D.Botellin amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 69, Alain Arroibi de C.D.Botellin va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.