Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

losebanders (1420181) - LegiónEspaña FC (1417476) » 516129283: T46/J8/VIII

Liga 516129283 Información oficial sobre el partido 516129283 en Hattrick

09.05.2015 15:15:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 8 / VIII.2036 (179579)

losebanders Alineación oficial del equipo 'losebanders' en el partido 1 - 0 F.C Besen Alineación oficial del equipo 'F.C Besen' en el partido
Slobodan Vukosavljević (31') 1 - 0
losebanders Alineación oficial del equipo 'losebanders' en el partido 1 - 0 F.C Besen Alineación oficial del equipo 'F.C Besen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
losebanders Alineación oficial del equipo 'losebanders' en el partido 2 - 0 F.C Besen Alineación oficial del equipo 'F.C Besen' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

losebanders

Goles Goles

  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): Slobodan Vukosavljević va donar a losebanders un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 10 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de losebanders tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Abdennour Welam ho va intentar al minut 10 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Al minut 19 es va veure una gran oportunitat per a losebanders per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Philip Zschokke, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 287 Minuto 56 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Raúl Pérez ja els havia advertit que el porter contrari, en Amadeo Foz, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 218 Minuto 64 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip losebanders Pruden Cotes quasi marca al minut 64 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Abdennour Welam l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Raúl Pérez va estar a punt de sentenciar el partit al minut 73, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Amadeo Foz al minut 77 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Raúl Pérez va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Philip Zschokke de losebanders va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 53 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Philip Zschokke de losebanders es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 53.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 30 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Ignacio Salerno, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.
  • 302 Minuto 55 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Slobodan Vukosavljević estava fent un bon partit.

F.C Besen

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 21 (Tirita (médico)): David Furné va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Besen estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.