Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Venezolanos (315151) - Rcd. Mallorqueta (48113) » 516122774: T46/J5/VIII

Liga 516122774 Información oficial sobre el partido 516122774 en Hattrick

18.04.2015 15:15:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 5 / VIII.1920 (179463)

F.C. Venezolanos Alineación oficial del equipo 'F.C. Venezolanos' en el partido 9 - 0 Division X Alineación oficial del equipo 'Division X' en el partido
Edesio de Bergantiños (2') 1 - 0
Harald Löwenstein (9') 2 - 0
Wolfhard Schimmer (32') 3 - 0
Benjamin Lehner (34') 4 - 0
Abel Inda (50') 5 - 0
Jordi Tió (65') 6 - 0
Benjamin Lehner (67') 7 - 0
Harald Löwenstein (68') 8 - 0
Jordi Tió (77') 9 - 0
F.C. Venezolanos Alineación oficial del equipo 'F.C. Venezolanos' en el partido 9 - 0 Division X Alineación oficial del equipo 'Division X' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
F.C. Venezolanos Alineación oficial del equipo 'F.C. Venezolanos' en el partido 10 - 0 Division X Alineación oficial del equipo 'Division X' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 9.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Venezolanos

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Al minut 2 els aficionats van embogir quan en Edesio de Bergantiños va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Venezolanos.
  • 131 Minuto 9 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Harald Löwenstein es va introduir dins la defensa central al minut 9, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 32 (Gol por la derecha): Venezolanos va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Wolfhard Schimmer va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 34 minuts, el tirador de faltes del Venezolanos va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Benjamin Lehner, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 4 - 0 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Venezolanos va augmentar la diferència quan Abel Inda no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 0.
  • 119 Minuto 65 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Jordi Tió va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 6 - 0 al minut 65.
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Venezolanos va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Benjamin Lehner progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 7 - 0.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Harald Löwenstein, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 8 - 0 per a Venezolanos.
  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 77 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Venezolanos. A fi d'aconseguir el 9 - 0, van tocar-la en curt per tal que Jordi Tió xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 28 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Kepa del Bosque no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Abel Inda estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 35 quan Edesio de Bergantiños de Venezolanos gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Venezolanos a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Wolfhard Schimmer va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Benjamin Lehner de Venezolanos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 70, Harald Löwenstein de Venezolanos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 78 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Venezolanos puguin veure en Edesio de Bergantiños jugant de nou; ja que al minut 78 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Bittoren Arbide el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Division X

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): Division van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 36, però Terry Bryan va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 37 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Vicente Vidarte després que el jugador de Division li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 75 (Tirita): Passats 75 minuts de joc, en Óscar Barraquer de Division va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.