Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

torre levante u.d. (48693) - Banco de Valencia SA (119033) » 516121815: T46/J3/VIII

Liga 516121815 Información oficial sobre el partido 516121815 en Hattrick

04.04.2015 15:15:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 3 / VIII.1903 (179446)

torre levante u.d. Alineación oficial del equipo 'torre levante u.d.' en el partido 0 - 4 Banco de Valencia SA Alineación oficial del equipo 'Banco de Valencia SA' en el partido
0 - 1 Antón Tejada (4')
0 - 2 Santiago Manzanaro (36')
0 - 3 Santiago Manzanaro (67')
0 - 4 Abraham Antigo (73')
torre levante u.d. Alineación oficial del equipo 'torre levante u.d.' en el partido 0 - 4 Banco de Valencia SA Alineación oficial del equipo 'Banco de Valencia SA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
torre levante u.d. Alineación oficial del equipo 'torre levante u.d.' en el partido 1 - 3 Banco de Valencia SA Alineación oficial del equipo 'Banco de Valencia SA' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,8 % 1,8 % 83,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

torre levante u.d.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Al minut 69 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Carlos Deles no s'ho podia creure.
  • 201 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Akwli Fadili va disposar d'una bona oportunitat al minut 84, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Banco de Valencia SA

Goles Goles

  • 173 Minuto 4 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Antón Tejada va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Valencia van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Santiago Manzanaro va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 185 Minuto 67 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del levante. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Santiago Manzanaro la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Valencia es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 3 arribava al minut 67.
  • 184 Minuto 73 (Gol de penalti): Passaven 73 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Abraham Antigo va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40 de partit, Adolfo Castellarnau va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 236 Minuto 41 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Jorge Pacheco no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Samuel Cunill estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.