Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Denominacion de Origen (1366600) - Les Dattiers (307562) » 516116995: T46/J2/VIII

Liga 516116995 Información oficial sobre el partido 516116995 en Hattrick

28.03.2015 15:15:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 2 / VIII.1817 (179360)

Denominacion de Origen Alineación oficial del equipo 'Denominacion de Origen' en el partido 3 - 2 Celta de Vino Alineación oficial del equipo 'Celta de Vino' en el partido
Sergio Rubio Hernández (31') 1 - 0
Edmundo Gorostiza (32') 2 - 0
José Garavito (66') 3 - 0
3 - 1 Carlos Rueda (78')
3 - 2 Elano Colino (87')
Denominacion de Origen Alineación oficial del equipo 'Denominacion de Origen' en el partido 3 - 2 Celta de Vino Alineación oficial del equipo 'Celta de Vino' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Denominacion de Origen Alineación oficial del equipo 'Denominacion de Origen' en el partido 2 - 7 Celta de Vino Alineación oficial del equipo 'Celta de Vino' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,8 % 0,2 % 94,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Denominacion de Origen

Goles Goles

  • 122 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Denominacion prenia la batuta de l'encontre al minut 31, quan en Sergio Rubio Hernández va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 185 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Edmundo Gorostiza, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 118 Minuto 66 (Gol evento especial córner peinado): En Pavel Bumes entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Denominacion, un peu providencial d'en José Garavito va situar el 3-0 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): En Pedro Yebra va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 207 Minuto 74 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Edmundo Gorostiza va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Henrike Aregi de Denominacion la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 36 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Henrike Aregi de Denominacion per doble groga al minut 36.

Celta de Vino

Goles Goles

  • 151 Minuto 78 (Gol por el centro): Un mica després, Carlos Rueda de Celta va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 151 Minuto 87 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 87 del partit, anotant el 3 - 2, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Elano Colino.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 22 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Celta van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Xedeón Barral de Castro, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 251 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35, Ander Relinque va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 253 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Ander Relinque quasi redueix la diferència al marcador al minut 57, però una gran estirada d'en José Rueda va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 251 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Elano Colino va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter José Rueda no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lirain Okiñarena de Celta va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 37 (Lesión): Gaspar Bralo va sortir coix del terreny de joc, substituït per Carlos Rueda. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.