Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD EMARAI (1368817) - Alomartes CF (1334818) » 516115797: T46/J11/VIII

Liga 516115797 Información oficial sobre el partido 516115797 en Hattrick

30.05.2015 15:15:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 11 / VIII.1795 (179338)

CD EMARAI Alineación oficial del equipo 'CD EMARAI' en el partido 1 - 2 LaGranada FC Alineación oficial del equipo 'LaGranada FC' en el partido
Gabriel Sanfèlix (33') 1 - 0
1 - 1 Hernando Moreno (49')
1 - 2 Sergio Quiñones (89')
CD EMARAI Alineación oficial del equipo 'CD EMARAI' en el partido 1 - 2 LaGranada FC Alineación oficial del equipo 'LaGranada FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CD EMARAI Alineación oficial del equipo 'CD EMARAI' en el partido 2 - 2 LaGranada FC Alineación oficial del equipo 'LaGranada FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,8 % 36,9 % 33,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD EMARAI

Goles Goles

  • 105 Minuto 33 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Pep Vila-Abadal va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Gabriel Sanfèlix va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. EMARAI posava el marcador 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47, Moisés Matute Suso gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jesús Ángel Moranco va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 22, Pep Vila-Abadal de EMARAI va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rafael Fermat de EMARAI amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Enric Sorogoyen.
  • 512 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89 de partit, Rafael Fermat de EMARAI va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

LaGranada FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 49 (Gol evento especial córner peinado): Dimitar Chernev va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de LaGranada, Hernando Moreno, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.
  • 173 Minuto 89 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 89, quan Sergio Quiñones va posar els visitants LaGranada per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Es duien 16 minuts de partit jugats quan Manuel Rozas va estar a punt de posar per davant a LaGranada amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Oriol Soy va impedir un gol cantat.
  • 274 Minuto 32 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Picio Muleiro que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 29 (Lesión leve): En Pepelu López Romero de LaGranada va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Óscar Sequero va prendre el seu rol al minut 29.
  • 094 Minuto 89 (Tirita (médico)): Hernando Moreno va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de LaGranada es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 5 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Juanjo Gallego no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.
  • 302 Minuto 77 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Picio Muleiro no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.