Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Malos de Cojones (1459383) - F.C Resurection (1460709) » 516113821: T46/J7/VIII

Liga 516113821 Información oficial sobre el partido 516113821 en Hattrick

02.05.2015 15:15:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 7 / VIII.1760 (179303)

calimundo Alineación oficial del equipo 'calimundo' en el partido 2 - 2 F.C Resurection Alineación oficial del equipo 'F.C Resurection' en el partido
Osvaldo Urroz (6') 1 - 0
1 - 1 Alfonso Aranzábal (9')
Luis Vega (31') 2 - 1
2 - 2 Diego Molares (47')
calimundo Alineación oficial del equipo 'calimundo' en el partido 2 - 2 F.C Resurection Alineación oficial del equipo 'F.C Resurection' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
calimundo Alineación oficial del equipo 'calimundo' en el partido 5 - 1 F.C Resurection Alineación oficial del equipo 'F.C Resurection' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,7 % 0,2 % 6,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

calimundo

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Osvaldo Urroz de calimundo aconseguir un gol al minut 6 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31 els aficionats van embogir quan en Luis Vega va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de calimundo.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 8 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del calimundo van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en José María Gallaga, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): En José Manuel Vello es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 221 Minuto 54 (Ocasión por el centro): En Miguel Ángel Giraldo del calimundo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Al minut 72, Rafael Mira Castro arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 82 per blocar una centrada d'en Rafael Mira Castro va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de calimundo.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pablo Cascasona de calimundo es va emportar una amonestació al minut 11 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Nassim Tibary de calimundo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 3 (Evento clima: sol, OK técnico): José Manuel Vello semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.
  • 306 Minuto 63 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Pablo Cascasona maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.

F.C Resurection

Goles Goles

  • 143 Minuto 9 (Gol de contra por la derecha): El jugador Alfonso Aranzábal de Resurection es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 163 Minuto 47 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 47 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Diego Molares marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Al minut 15 de partit, Enric Domenjó quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 25, Enric Domenjó de Resurection va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 53 (Lesión): Francesc Xipell va sortir coix del terreny de joc, substituït per Salvador Casanys. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.