Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Unión Soviética (1579973) - Balompédica Peligros (1432998) » 516112870: T46/J7/VIII

Liga 516112870 Información oficial sobre el partido 516112870 en Hattrick

02.05.2015 15:15:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 7 / VIII.1743 (179286)

Guerrilla rojaynegra Alineación oficial del equipo 'Guerrilla rojaynegra' en el partido 3 - 2 Balompédica Peligros Alineación oficial del equipo 'Balompédica Peligros' en el partido
Hipolito Baquero (25') 1 - 0
1 - 1 José Manuel Robles Colón (37')
Josep Maria Payret (42') 2 - 1
2 - 2 Alejandro Melgarejo (43')
Hipolito Baquero (81') 3 - 2
Guerrilla rojaynegra Alineación oficial del equipo 'Guerrilla rojaynegra' en el partido 3 - 2 Balompédica Peligros Alineación oficial del equipo 'Balompédica Peligros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Guerrilla rojaynegra Alineación oficial del equipo 'Guerrilla rojaynegra' en el partido 4 - 0 Balompédica Peligros Alineación oficial del equipo 'Balompédica Peligros' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Guerrilla rojaynegra

Goles Goles

  • 185 Minuto 25 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Hipolito Baquero, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 122 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Els seguidors del rojaynegra contenien la respiració mentre en Josep Maria Payret s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 121 Minuto 81 (Gol por el centro): rojaynegra va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 81 Hipolito Baquero va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 31 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Alun Watson es va comportar com un juvenil al minut 31 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 221 Minuto 62 (Ocasión por el centro): En Abraham Goroneta del rojaynegra ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 65 (Ocasión por el centro): En Abraham Goroneta va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de rojaynegra se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 73 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Hipolito Baquero que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.

Balompédica Peligros

Goles Goles

  • 163 Minuto 37 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 37 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a José Manuel Robles Colón marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 163 Minuto 43 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 43 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Alejandro Melgarejo.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Al minut 52, un refús desafortunat de Abdelaziz Khlafa, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Acaimo Ahamdanech no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.