Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C SARAGOZA (1580177) - Atlético Unión valdepeñera (1586271) » 516110258: T46/J12/VIII

Liga 516110258 Información oficial sobre el partido 516110258 en Hattrick

06.06.2015 15:15:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 12 / VIII.1696 (179239)

Comandantes Perrillas Alineación oficial del equipo 'Comandantes Perrillas' en el partido 1 - 3 C.D. Fòsforo apagao Alineación oficial del equipo 'C.D. Fòsforo apagao' en el partido
Julio Oña Soto (35') 1 - 0
1 - 1 Agapito Bendoiro (75')
1 - 2 Ugaitz Sorarrainarte (76')
1 - 3 Quim Guanyavents (81')
Comandantes Perrillas Alineación oficial del equipo 'Comandantes Perrillas' en el partido 1 - 3 C.D. Fòsforo apagao Alineación oficial del equipo 'C.D. Fòsforo apagao' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Comandantes Perrillas Alineación oficial del equipo 'Comandantes Perrillas' en el partido 1 - 6 C.D. Fòsforo apagao Alineación oficial del equipo 'C.D. Fòsforo apagao' en el partido
Tiene un resultado normal 1.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,1 % 0,1 % 96,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Comandantes Perrillas

Goles Goles

  • 119 Minuto 35 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Ihintz Arana sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Julio Oña Soto que, efectivament, va fer pujar el 1 - 0!

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 25 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 25 de partit, quan un jugador de Comandantes, en Pablo Calomarde, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

C.D. Fòsforo apagao

Goles Goles

  • 138 Minuto 75 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Daniel Regidor arribés a peus de Agapito Bendoiro, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Fòsforo el 1 - 1.
  • 174 Minuto 76 (Gol de penalti): Fòsforo va posar-se per davant 1 - 2 mitjançant un penal polèmic que Ugaitz Sorarrainarte va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Quim Guanyavents de Fòsforo l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 81 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): José María Casasola de Fòsforo, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 3, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 286 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Fòsforo, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Quim Guanyavents va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 8, Agapito Bendoiro de Fòsforo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 9 (Tirita): Passats 9 minuts de joc, en Manuel Martínez de Fòsforo va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 092 Minuto 63 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 63 va fer que Fernando Cotapos de Fòsforo hagués d'abandonar el terreny de joc. José Villalobos va entrar al terreny de joc per suplir-lo.