Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dinamo de Garum (124026) - Club Manhattan (314488) » 516107576: T46/J1/VIII

Liga 516107576 Información oficial sobre el partido 516107576 en Hattrick

21.03.2015 15:15:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 1 / VIII.1649 (179192)

R.C.Gabachos Alineación oficial del equipo 'R.C.Gabachos' en el partido 2 - 1 Club Manhattan Alineación oficial del equipo 'Club Manhattan' en el partido
0 - 1 Christian Odenhausen (9')
Gilberto Toledo (23') 1 - 1
Cosme Escorsell (86') 2 - 1
R.C.Gabachos Alineación oficial del equipo 'R.C.Gabachos' en el partido 2 - 1 Club Manhattan Alineación oficial del equipo 'Club Manhattan' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
R.C.Gabachos Alineación oficial del equipo 'R.C.Gabachos' en el partido 0 - 3 Club Manhattan Alineación oficial del equipo 'Club Manhattan' en el partido
Tiene suerte 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.C.Gabachos

Goles Goles

  • 185 Minuto 23 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Gilberto Toledo, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 141 Minuto 86 (Gol de contra por el centro): El R.C.Gabachos era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Cosme Escorsell va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 89 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de R.C.Gabachos van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 89 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Sergio Urguía, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Cosme Escorsell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 87 (Tirita): Al minut 87 de partit, el jugador Vasil Banev de R.C.Gabachos es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 34 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Hans Göransson va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

Club Manhattan

Goles Goles

  • 139 Minuto 9 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Manhattan Christian Odenhausen va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Sergio Urguía va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 25 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Florin Rostaş va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 274 Minuto 53 (Ocasión de penalti): Al minut 53, Roberto Bavelaar de Manhattan va desaprofitar un penal per posar el seu equip per davant al marcador.
  • 272 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81, un refús desafortunat de Mario Vázquez, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Roberto Bavelaar no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Štefan Bezchleba de Manhattan, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 85, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!