Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Prevam (441109) - Buhikos FC (1590879) » 516091638: T46/J3/VIII

Liga 516091638 Información oficial sobre el partido 516091638 en Hattrick

04.04.2015 15:15:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 3 / VIII.1364 (178907)

Espiguita Team Alineación oficial del equipo 'Espiguita Team' en el partido 0 - 0 ANTISA C.F Alineación oficial del equipo 'ANTISA C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Espiguita Team Alineación oficial del equipo 'Espiguita Team' en el partido 5 - 0 ANTISA C.F Alineación oficial del equipo 'ANTISA C.F' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 4.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Espiguita Team

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): En José María Echazarreta va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Espiguita se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Antoni Colomina! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Espiguita va estar a punt de posar-se per davant al minut 39 però Patrik Grytzka va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Espiguita va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 47 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Anselm Arnella ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 220 Minuto 65 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 65 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Teodoro Soteliño va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): En Teodoro Soteliño del Espiguita ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 78 per blocar una centrada d'en Darien Macías va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Espiguita.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Josep Oller de Espiguita va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 77 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Teodoro Soteliño, jugador de Espiguita, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 77. Darien Macías, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

ANTISA C.F

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 10 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de ANTISA va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Rafael Frexa va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 62, Héctor Valdivieso de ANTISA va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 80 (Lesión): El jugador de ANTISA Lábaro Mateos va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Abelard Siqués va entrar en el seu lloc.