Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Patatas de la Huerta C.F. (1419977) - Real Huerta del Rey (315014) » 516089875: T46/J12/VIII

Liga 516089875 Información oficial sobre el partido 516089875 en Hattrick

06.06.2015 15:15:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 12 / VIII.1332 (178875)

La Casta Alineación oficial del equipo 'La Casta' en el partido 1 - 0 Solfamides Alineación oficial del equipo 'Solfamides' en el partido
Javier Fernández Reguera (48') 1 - 0
La Casta Alineación oficial del equipo 'La Casta' en el partido 1 - 0 Solfamides Alineación oficial del equipo 'Solfamides' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
La Casta Alineación oficial del equipo 'La Casta' en el partido 1 - 1 Solfamides Alineación oficial del equipo 'Solfamides' en el partido
Tiene un resultado normal 0.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,1 % 2,9 % 80,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Casta

Goles Goles

  • 123 Minuto 48 (Gol por la derecha): Passats 48 minuts, Javier Fernández Reguera, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Casta es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Casta va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Antonio Horrillo va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Josep Farregut.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Josep Farregut al minut 67 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Enric Guillem va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 2 (Lesión leve): En Pepe Giralt ocupà el lloc d'en Ramón Barrat Esteve al 2 minuts, dos minuts després que el jugador de Casta quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Solfamides

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): En Ignacio Lezcano va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): José María Ganogald va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 22, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Naïm Mouchane va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 218 Minuto 30 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Ignacio Lezcano va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en José María Ganogald rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 261 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 57 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Jorge Cara va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 263 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en David Solsona quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 243 Minuto 68 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Solfamides va anar a parar a la dreta de l'atac on en David Solsona, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jorge Benavides de Solfamides es va emportar una amonestació al minut 19 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 70, José María Ganogald de Solfamides va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 60 (Lesión leve): Solfamides va fer una substitució al minut 60. Jorge Cara va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Pablo Barrero.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 49 (Evento clima: sol, K.O. potente): En David Solsona va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.