Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Desequilibrio (118390) - jjfedez (118109) » 516089026: T46/J10/VIII

Liga 516089026 Información oficial sobre el partido 516089026 en Hattrick

23.05.2015 15:15:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 10 / VIII.1317 (178860)

Desequilibrio Alineación oficial del equipo 'Desequilibrio' en el partido 2 - 0 jjfedez Alineación oficial del equipo 'jjfedez' en el partido
Dagobert Degorski (30') 1 - 0
Dagobert Degorski (52') 2 - 0
Desequilibrio Alineación oficial del equipo 'Desequilibrio' en el partido 2 - 0 jjfedez Alineación oficial del equipo 'jjfedez' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Desequilibrio Alineación oficial del equipo 'Desequilibrio' en el partido 3 - 0 jjfedez Alineación oficial del equipo 'jjfedez' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Desequilibrio

Goles Goles

  • 122 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Al minut 30 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Dq va ser Dagobert Degorski.
  • 130 Minuto 52 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Dagobert Degorski va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 52 el resultat passava a ser de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 17 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Dq va anar a parar a la dreta de l'atac on en Carlos Valiente Caballer, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Juan Ancín, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 233 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): El jugador local Dagobert Degorski per poc que no incrementa el marcador al minut 42. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Vicente Piñeiro Truan va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Koldo Irusta una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 69, però una magnífica aturada de Vicente Piñeiro Truan va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Al minut 71 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Xulián Carracido de Dq va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 26 (Lesión): Dq es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Rafael Zoydo no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Mihai Moşora al camp.

jjfedez

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): jjfedez va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Javier Mariategui va desviar el xut final de Rufino Axeitos després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Nil Viladebait de jjfedez la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Raúl Verdesoto de jjfedez va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 41 (Lesión leve): Després de 41 minuts jugats, Carlos Cieza es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Sustrai Gereta.