Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Íllar Club (799385) - Favelas F.C (1365112) » 516088662: T46/J3/VIII

Liga 516088662 Información oficial sobre el partido 516088662 en Hattrick

04.04.2015 15:15:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 3 / VIII.1311 (178854)

Tarragona Bayern Alineación oficial del equipo 'Tarragona Bayern' en el partido 1 - 4 Laboraleño C.F. Alineación oficial del equipo 'Laboraleño C.F.' en el partido
0 - 1 Frédéric Buge (51')
Keltso Algiarro (68') 1 - 1
1 - 2 Marko Alavuković (75')
1 - 3 Pavol Chalúka (76')
1 - 4 Nemesi Alberó (79')
Tarragona Bayern Alineación oficial del equipo 'Tarragona Bayern' en el partido 1 - 4 Laboraleño C.F. Alineación oficial del equipo 'Laboraleño C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tarragona Bayern Alineación oficial del equipo 'Tarragona Bayern' en el partido 2 - 1 Laboraleño C.F. Alineación oficial del equipo 'Laboraleño C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
47,6 % 25,5 % 26,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tarragona Bayern

Goles Goles

  • 116 Minuto 68 (Gol evento especial rápido + pase): Javier Alberto Solís va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Keltso Algiarro, que no va fallar i va marcar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 26 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 26 minuts, el Tarragona va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Al minut 30 es va veure una gran oportunitat per a Tarragona per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Keltso Algiarro, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Keltso Algiarro va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ionel-Simion Kiş de Tarragona es va emportar una amonestació al minut 33 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 77 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ionel-Simion Kiş es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Laboraleño C.F.

Goles Goles

  • 173 Minuto 51 (Gol por la derecha): Al minut 51 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Frédéric Buge que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 173 Minuto 75 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 75, quan Marko Alavuković va posar els visitants Laboraleño per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 182 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 76 de partit va donar a Laboraleño l'avantatge per 1 - 3. Pavol Chalúka en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Nemesi Alberó, que va ser qui va marcar 1 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Steve Cathoir, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 9 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Steve Cathoir de Laboraleño, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 25, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 66 (Tirita): Al minut 66, Edje Aarts de Laboraleño es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.