Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Unión de Flipadetes (1369704) - Los odiosos once (993549) » 516085762: T46/J7/VIII

Liga 516085762 Información oficial sobre el partido 516085762 en Hattrick

02.05.2015 15:15:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 7 / VIII.1259 (178802)

Bravona CF Alineación oficial del equipo 'Bravona CF' en el partido 4 - 3 Mawala United Alineación oficial del equipo 'Mawala United' en el partido
Diego Bujeda (3') 1 - 0
1 - 1 Eyðstein Gaard (22')
Jordi Banet (24') 2 - 1
Rodrigo Salazar (38') 3 - 1
3 - 2 Patrik Garaikoetxe (55')
3 - 3 Kristaps Šusts (62')
Espina Gorostola (78') 4 - 3
Bravona CF Alineación oficial del equipo 'Bravona CF' en el partido 4 - 3 Mawala United Alineación oficial del equipo 'Mawala United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Bravona CF Alineación oficial del equipo 'Bravona CF' en el partido 6 - 0 Mawala United Alineación oficial del equipo 'Mawala United' en el partido
Tiene mala suerte 6.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bravona CF

Goles Goles

  • 108 Minuto 3 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Manel Portugal és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Diego Bujeda perquè aconseguís el 1 - 0. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 123 Minuto 24 (Gol por la derecha): Passats 24 minuts, Jordi Banet, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Bravona es posava per davant!
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): Bravona va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Rodrigo Salazar va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 135 Minuto 78 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Espina Gorostola va marcar el 4 - 3 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 41 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Bravona va ser a punt de marcar al minut 41, quan el seu jugador Diego Bujeda va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 221 Minuto 70 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Alejandro Aliaga va estar a punt d'avançar els locals al minut 70 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 285 Minuto 73 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Bravona a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Fernando Gastia va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): En Raúl Irárraga es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 208 Minuto 85 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Manel Portugal va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 85. En Raúl Irárraga va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): El jugador local Manel Portugal per poc que no incrementa el marcador al minut 86. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Marino Perazzini va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jorge Iduarte de Bravona amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 69 (Lesión leve): En Fernando Gastia ocupà el lloc d'en Rodrigo Salazar al 69 minuts, dos minuts després que el jugador de Bravona quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 094 Minuto 72 (Tirita (médico)): Semblava que Raúl Irárraga s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 47 (Evento clima: lluvia, OK potente): Espina Gorostola no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

Mawala United

Goles Goles

  • 162 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 22 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Eyðstein Gaard de Mawala marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 152 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Al minut 55, Mawala va reduir l'avantatge rival a 3 - 2, quan Patrik Garaikoetxe va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.
  • 163 Minuto 62 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 3 al minut 62 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Kristaps Šusts marcar un xut creuat des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Eyðstein Gaard de Mawala la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Michal Sochora es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 40 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Michal Sochora, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.