Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Hobiedo (308000) - Unión Deportiva Iturza (776395) » 516084031: T46/J9/VIII

Liga 516084031 Información oficial sobre el partido 516084031 en Hattrick

16.05.2015 15:15:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 9 / VIII.1228 (178771)

Real Hobiedo Alineación oficial del equipo 'Real Hobiedo' en el partido 0 - 2 Unión Deportiva Iturza Alineación oficial del equipo 'Unión Deportiva Iturza' en el partido
0 - 1 Benito Montilla (22')
0 - 2 Guifré Higuera (89')
Real Hobiedo Alineación oficial del equipo 'Real Hobiedo' en el partido 0 - 2 Unión Deportiva Iturza Alineación oficial del equipo 'Unión Deportiva Iturza' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Real Hobiedo Alineación oficial del equipo 'Real Hobiedo' en el partido 3 - 3 Unión Deportiva Iturza Alineación oficial del equipo 'Unión Deportiva Iturza' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
43,6 % 29,1 % 27,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Hobiedo

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Després de 27 minuts, Mauro Nora va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 211 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Luis Orellana Toro va estar a punt de marcar al minut 71 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fernando Ochoa de Hobiedo es va emportar una amonestació al minut 4 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 23 (Tirita): Al minut 23 de partit, el jugador José Sáenz Camacho de Hobiedo es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 18 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En José Sáenz Camacho va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

Unión Deportiva Iturza

Goles Goles

  • 172 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Benito Montilla quedar desmarcat i marcar per a Deportiva al minut 22. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 137 Minuto 89 (Gol evento especial extremo + rematador): José María Labrue Carrasco va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 89 de joc. Guifré Higuera es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 0 - 2. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 10 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Sebastian-Daniel Potlog, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Fernando Ortiz Manuel de Deportiva, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 19, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Sebastian-Daniel Potlog. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juan Miguel Chirimías.