Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Rápidos de Colorado (1433780) - Real Almacigo (1371827) » 516083890: T46/J14/VIII

Liga 516083890 Información oficial sobre el partido 516083890 en Hattrick

20.06.2015 15:15:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 14 / VIII.1225 (178768)

Atlético Campaspero Alineación oficial del equipo 'Atlético Campaspero' en el partido 5 - 3 Real Almacigo Alineación oficial del equipo 'Real Almacigo' en el partido
Ignacio Val (8') 1 - 0
1 - 1 Alexander Mantels (37')
Alfredo Moreno (42') 2 - 1
2 - 2 Yanni Sistemich (44')
Leoncio Juanes (44') 3 - 2
3 - 3 Alexander Mantels (79')
Alfredo Moreno (89') 4 - 3
Ignacio Val (89') 5 - 3
Atlético Campaspero Alineación oficial del equipo 'Atlético Campaspero' en el partido 5 - 3 Real Almacigo Alineación oficial del equipo 'Real Almacigo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Atlético Campaspero Alineación oficial del equipo 'Atlético Campaspero' en el partido 7 - 1 Real Almacigo Alineación oficial del equipo 'Real Almacigo' en el partido
Tiene mala suerte 6.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,1 % 0,1 % 2,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Campaspero

Goles Goles

  • 108 Minuto 8 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Santiago Villazán és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Ignacio Val perquè aconseguís el 1 - 0. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 121 Minuto 42 (Gol por el centro): Al minut 42 els aficionats van embogir quan en Alfredo Moreno va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Campaspero.
  • 121 Minuto 44 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Leoncio Juanes, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Campaspero se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 44.
  • 121 Minuto 89 (Gol por el centro): Campaspero va aconseguir el 4 - 3 que desfeia l'empat quan al minut 89 Alfredo Moreno va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Campaspero va augmentar la diferència quan Ignacio Val no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Santiago Villazán va estar a punt de sentenciar el partit al minut 25, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 285 Minuto 41 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Campaspero la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 232 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): En Ignacio Val, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 221 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Leoncio Juanes! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Leoncio Juanes de Campaspero va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 88, Alfredo Moreno de Campaspero va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 43 (Lesión leve): Sergio Tejada de Campaspero va abandonar el terreny de joc després de 43 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Xesco Gifra va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 89 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Julián González que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.

Real Almacigo

Goles Goles

  • 161 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37 en Alexander Mantels va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 164 Minuto 44 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Yanni Sistemich de Almacigo va marcar de penal l'empat al minut 44.
  • 164 Minuto 79 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 79 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de Almacigo. Alexander Mantels el va llançar amb força i precisió. 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Alexander Mantels va marcar al minut 39 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 36 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 36 de partit, quan un jugador de Almacigo, en Rafael Pardo Jiménez, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 095 Minuto 44 (Lesión): El jugador de Almacigo Yanni Sistemich va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Bøje Carlsen va entrar en el seu lloc.