Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A.D. Los Jetas (1434637) - Achtung Rangers (796549) » 516082744: T46/J8/VIII

Liga 516082744 Información oficial sobre el partido 516082744 en Hattrick

09.05.2015 15:15:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 8 / VIII.1205 (178748)

A.D. Los Jetas Alineación oficial del equipo 'A.D. Los Jetas' en el partido 2 - 2 Real Gangsters Enebros Alineación oficial del equipo 'Real Gangsters Enebros' en el partido
Àlex Pegueroles (14') 1 - 0
1 - 1 Nicodemo Roselló (63')
César Aynos (78') 2 - 1
2 - 2 Cibrán Ceta (88')
A.D. Los Jetas Alineación oficial del equipo 'A.D. Los Jetas' en el partido 2 - 2 Real Gangsters Enebros Alineación oficial del equipo 'Real Gangsters Enebros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
A.D. Los Jetas Alineación oficial del equipo 'A.D. Los Jetas' en el partido 0 - 4 Real Gangsters Enebros Alineación oficial del equipo 'Real Gangsters Enebros' en el partido
Tiene suerte 0.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,3 % 0,1 % 98,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.D. Los Jetas

Goles Goles

  • 123 Minuto 14 (Gol por la derecha): Jetas s'avançava al marcador al minut 14, després d'un rebot que va caçar en Àlex Pegueroles per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 122 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Al minut 78 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Jetas va ser César Aynos.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 87 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 87 minuts de joc, Àlex Pegueroles semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Honorio Collazo de Jetas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Àlex Pegueroles de Jetas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Axular Zabalondo de Jetas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 38 (Lesión grave): Després de 38 minuts, Jetas va veure com el seu jugador Rafael Villaluenga havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Axular Zabalondo entraria per ocupar el seu lloc.
  • 094 Minuto 79 (Tirita (médico)): Feliciano Herrero va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.
  • 094 Minuto 89 (Tirita (médico)): Nicolàs Serramià es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 47 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Feliciano Herrero probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

Real Gangsters Enebros

Goles Goles

  • 138 Minuto 63 (Gol evento especial extremo + rematador): Jesús Alcalde estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Nicodemo Roselló va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 1 al minut 63.
  • 161 Minuto 88 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Cibrán Ceta que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): El R.G Enebro creava perill des de la dreta al minut 25, però en Eduard Masanet, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Salvador García-González desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 261 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Jesús Corder quasi aconsegueix empatar per R.G Enebro al minut 28, però Eduard Masanet va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 261 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Simón Silos Millán al minut 41 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 261 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Nicodemo Roselló va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Cibrán Ceta es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 78, Simón Silos Millán de R.G Enebro va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tudor Căprărin.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 87 (Tirita (médico)): José Martínez de Herrero va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de R.G Enebro es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 77 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Jesús Alcalde, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.