Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

América de Vilanova (797337) - Riverlion (801407) » 516081723: T46/J4/VIII

Liga 516081723 Información oficial sobre el partido 516081723 en Hattrick

11.04.2015 15:15:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 4 / VIII.1187 (178730)

E.F. OLESA Alineación oficial del equipo 'E.F. OLESA' en el partido 1 - 4 R.SOCIEDAD.COM Alineación oficial del equipo 'R.SOCIEDAD.COM' en el partido
0 - 1 Sebastián Moreno Capitán (8')
0 - 2 Gigi Guissani (32')
Angelo Pontiroli (64') 1 - 2
1 - 3 Gigi Guissani (75')
1 - 4 John Fortune (81')
E.F. OLESA Alineación oficial del equipo 'E.F. OLESA' en el partido 1 - 4 R.SOCIEDAD.COM Alineación oficial del equipo 'R.SOCIEDAD.COM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
E.F. OLESA Alineación oficial del equipo 'E.F. OLESA' en el partido 3 - 2 R.SOCIEDAD.COM Alineación oficial del equipo 'R.SOCIEDAD.COM' en el partido
Tiene mala suerte 2.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
60,2 % 14,9 % 24,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

E.F. OLESA

Goles Goles

  • 101 Minuto 64 (Gol por el centro): El OLESA no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Angelo Pontiroli es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 16 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Óscar Alcoverro, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 213 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 31 minuts, en Txomin Harrizurieta no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 71 (Tirita): Al minut 71 de partit, el jugador César Simón Abril de OLESA es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 72 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Jorge Domezain, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.
  • 302 Minuto 76 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Armin Westerstede probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.
  • 305 Minuto 79 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Gian Maria Baldessarini, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

R.SOCIEDAD.COM

Goles Goles

  • 173 Minuto 8 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Sebastián Moreno Capitán va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 181 Minuto 32 (Gol por el centro): Gigi Guissani de R.SOCIEDAD.COM va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 32. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 138 Minuto 75 (Gol evento especial extremo + rematador): Peter Keckeis estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Gigi Guissani va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 3 al minut 75.
  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en John Fortune, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 4 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Al minut 52 de partit, Vilmos Hajdu va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77 Hermonas Šabunovskis va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de John Fortune, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Gigi Guissani es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 86 (Lesión leve): En Răzvan Dumitru ocupà el lloc d'en Sebastián Moreno Capitán al 86 minuts, dos minuts després que el jugador de R.SOCIEDAD.COM quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.