Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cacaguete plus (799297) - Fury of Punishers FC (1333106) » 516080516: T46/J11/VIII

Liga 516080516 Información oficial sobre el partido 516080516 en Hattrick

30.05.2015 15:15:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 11 / VIII.1165 (178708)

cacaguete plus Alineación oficial del equipo 'cacaguete plus' en el partido 1 - 1 Gañarulitos Alineación oficial del equipo 'Gañarulitos' en el partido
0 - 1 Artur Bouzón (10')
Miguel Ángel Conxo (53') 1 - 1
cacaguete plus Alineación oficial del equipo 'cacaguete plus' en el partido 1 - 1 Gañarulitos Alineación oficial del equipo 'Gañarulitos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
cacaguete plus Alineación oficial del equipo 'cacaguete plus' en el partido 5 - 2 Gañarulitos Alineación oficial del equipo 'Gañarulitos' en el partido
Es un cenizo 4.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,8 % 0,6 % 9,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cacaguete plus

Goles Goles

  • 112 Minuto 53 (Gol por la izquierda): cacaguete equilibrava la balança al minut 53. En Miguel Ángel Conxo, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Lluís Gomà va estar a punt d'acabar en gol al minut 7, però el porter visitant Pedro Garagorri va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 211 Minuto 36 (Ocasión por el centro): cacaguete enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 212 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Jorge Gonzalo Buey va estar a punt d'empatar per a cacaguete quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Pedro Garagorri va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marc Vaquer.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 9 (Tirita): Al minut 9, Iván Vera Cordero de cacaguete es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 090 Minuto 23 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 23 de partit, quan un jugador de cacaguete, en Jorge Gonzalo Buey, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Gañarulitos

Goles Goles

  • 174 Minuto 10 (Gol de penalti): En Artur Bouzón va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 10. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 28 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Nacho Gómez de la Serna després de 28 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Tadeu de Cangas va poder desviar-lo a córner.
  • 235 Minuto 44 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Víctor Hazas, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 270 Minuto 61 (Ocasión de falta): Artur Bouzón va xutar magistralment una falta al minut 61 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gonzalo Paynel de Gañarulitos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 43 (Lesión leve): Gañarulitos va fer una substitució al minut 43. Adrián Martínez va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Víctor Hazas.
  • 090 Minuto 69 (Tirita): Passats 69 minuts de joc, en Gonzalo Paynel de Gañarulitos va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 090 Minuto 79 (Tirita): Al minut 79 de partit, el jugador Xalo das Casarizas de Gañarulitos es va lesionar lleugerament però va poder continuar.