Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fear_The[Monkeys] (1436574) - mcnolosS.A (1333801) » 516074885: T46/J3/VIII

Liga 516074885 Información oficial sobre el partido 516074885 en Hattrick

04.04.2015 15:15:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 3 / VIII.1065 (178608)

Compañia Penal S.L Alineación oficial del equipo 'Compañia Penal S.L' en el partido 5 - 2 mcnolosS.A Alineación oficial del equipo 'mcnolosS.A' en el partido
0 - 1 Guillermo Trueba (5')
Ramón Pico (10') 1 - 1
Roberto Foncalada (44') 2 - 1
Marcos Mendes (44') 3 - 1
Gerard Biosca (67') 4 - 1
4 - 2 Satur Olaso (86')
Oriol Postius (89') 5 - 2
Compañia Penal S.L Alineación oficial del equipo 'Compañia Penal S.L' en el partido 5 - 2 mcnolosS.A Alineación oficial del equipo 'mcnolosS.A' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Compañia Penal S.L Alineación oficial del equipo 'Compañia Penal S.L' en el partido 3 - 1 mcnolosS.A Alineación oficial del equipo 'mcnolosS.A' en el partido
Tiene suerte 3.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,8 % 0,2 % 5,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Compañia Penal S.L

Goles Goles

  • 185 Minuto 10 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 10 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Compañia. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Ramón Pico xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 118 Minuto 44 (Gol evento especial córner peinado): Compañia va aconseguir el 2 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Ander Rodrigo Cabezuelo, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Roberto Foncalada que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 133 Minuto 44 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan Compañia va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Marcos Mendes des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 67 (Gol por la derecha): Amb 67 minuts jugats, en Gerard Biosca va augmentar l'avantatge de Compañia a 4 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Compañia pel centre va donar un gran resultat: el gol de Oriol Postius va posar el 5 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Al minut 41 es va veure una gran oportunitat per a Compañia per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ander Rodrigo Cabezuelo, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): En Marcos Mendes va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 20, Sergi Sibat de Compañia va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 40 (Tirita (médico)): Ramón Pico va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.
  • 095 Minuto 44 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Baltasar Lacalle va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Virgil Atănăsoaie.
  • 095 Minuto 84 (Lesión): Compañia es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Rafael Martín Gómez no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Oriol Postius al camp.

mcnolosS.A

Goles Goles

  • 174 Minuto 5 (Gol de penalti): Quan passaven 5 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del mcnolosS.A. En Guillermo Trueba va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 153 Minuto 86 (Gol por la derecha): mcnolosS.A van aconseguir el 4 - 2 que retallava diferències al minut 86 quan Satur Olaso sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Javier Marzo va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Fernando Sánchez-Girón de mcnolosS.A es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Javier Marzo de mcnolosS.A amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Satur Olaso de mcnolosS.A va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gogor Gurrutxaga.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Aleix Doló de mcnolosS.A la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.