Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Esquirols (1367283) - Planet@Rayista (487844) » 516072183: T46/J1/VIII

Liga 516072183 Información oficial sobre el partido 516072183 en Hattrick

21.03.2015 15:10:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 1 / VIII.1017 (54818)

Lord_Nieve Alineación oficial del equipo 'Lord_Nieve' en el partido 2 - 0 Planet@Rayista Alineación oficial del equipo 'Planet@Rayista' en el partido
Spiros Mparaklis (13') 1 - 0
Abel Cucurull (85') 2 - 0
Lord_Nieve Alineación oficial del equipo 'Lord_Nieve' en el partido 2 - 0 Planet@Rayista Alineación oficial del equipo 'Planet@Rayista' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Lord_Nieve Alineación oficial del equipo 'Lord_Nieve' en el partido 2 - 0 Planet@Rayista Alineación oficial del equipo 'Planet@Rayista' en el partido
Tiene un resultado normal 2.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,7 % 0,1 % 3,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lord_Nieve

Goles Goles

  • 123 Minuto 13 (Gol por la derecha): El jugador Spiros Mparaklis de Lord_Nieve, després de 13 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Abel Cucurull va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 6 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Lord_Nieve va ser a punt de marcar al minut 6, quan el seu jugador Salvatore Battistin va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Al minut 88, Julio Soria Sancho gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Milton García Pintos va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El jugador local Abel Cucurull per poc que no incrementa el marcador al minut 89. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Milton García Pintos va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Joan Berge de Lord_Nieve es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 88 (Lesión (no subst.)): Desafortunadament per a Lord_Nieve, Julio Soria Sancho va caure lesionat al minut 88, el dolor li impedia continuar jugant. Però a la banqueta no hi havia ningú que pogués sortir a jugar i l'equip es va quedar amb un jugador menys.

Planet@Rayista

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Al minut 87 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Regino Martínez la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Planet@Rayista havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 28, Juuso Loippo de Planet@Rayista va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.