Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MalditosBastar2 (1336396) - Atlético Violeta (775626) » 516070284: T46/J1/VIII

Liga 516070284 Información oficial sobre el partido 516070284 en Hattrick

21.03.2015 15:10:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 1 / VIII.983 (54784)

Club Atlético de Marbella Alineación oficial del equipo 'Club Atlético de Marbella' en el partido 1 - 2 Almogavers F.C. Alineación oficial del equipo 'Almogavers F.C.' en el partido
Antón Corcuera (3') 1 - 0
1 - 1 Otxoko Otzoategi (21')
1 - 2 Enrique Campano (56')
Club Atlético de Marbella Alineación oficial del equipo 'Club Atlético de Marbella' en el partido 1 - 2 Almogavers F.C. Alineación oficial del equipo 'Almogavers F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Club Atlético de Marbella Alineación oficial del equipo 'Club Atlético de Marbella' en el partido 3 - 1 Almogavers F.C. Alineación oficial del equipo 'Almogavers F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 3.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,9 % 0,1 % 4,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Atlético de Marbella

Goles Goles

  • 141 Minuto 3 (Gol de contra por el centro): Atlético va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 3, quan Antón Corcuera, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Atlético, l'equip va recuperar la pilota al minut 79 i va contraatacar. En Luis Ignacio Coscarate va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 213 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): El Atlético va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Todor Kanchin la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Polentzi Aranerreka de Atlético va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 86 (Lesión leve): En Ole Tauschmann ocupà el lloc d'en Víctor Serrano al 86 minuts, dos minuts després que el jugador de Atlético quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Almogavers F.C.

Goles Goles

  • 162 Minuto 21 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 21, quan Otxoko Otzoategi va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 119 Minuto 56 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Uri Conangla sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Enrique Campano que, efectivament, va fer pujar el 1 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): En Gonzalo Calahorra va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 283 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Enrique Campano de Almogavers va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 84 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 16 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Isaac Llopis, jugador de Almogavers, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 16. Damián Porta, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.