Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Xana Juniors (1434247) - El Tejar CF (1437034) » 516069312: T46/J9/VIII

Liga 516069312 Información oficial sobre el partido 516069312 en Hattrick

16.05.2015 15:10:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 9 / VIII.965 (54766)

iberia rioja Alineación oficial del equipo 'iberia rioja' en el partido 2 - 1 Futbol Club Musicxu Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Musicxu' en el partido
Felipe Belzunces (33') 1 - 0
Ander Costales (39') 2 - 0
2 - 1 Ricardo Lera (80')
iberia rioja Alineación oficial del equipo 'iberia rioja' en el partido 2 - 1 Futbol Club Musicxu Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Musicxu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
iberia rioja Alineación oficial del equipo 'iberia rioja' en el partido 2 - 3 Futbol Club Musicxu Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Musicxu' en el partido
Tiene un resultado normal 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,9 % 26,0 % 47,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

iberia rioja

Goles Goles

  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Felipe Belzunces, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del iberia se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 33.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan iberia va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Ander Costales des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Joaquín Olmos al minut 57 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Pol Axartell va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 236 Minuto 64 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Lambert Colet haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a iberia al minut 64.
  • 285 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de iberia a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Alexandre Valls va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 27 (Lesión): iberia es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Armando Bretuncillos no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Pol Axartell al camp.

Futbol Club Musicxu

Goles Goles

  • 152 Minuto 80 (Gol por la izquierda): En Ricardo Lera va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): En Pablo Lila Zurita va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 261 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 35 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Jesús Moyano Pineda va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 252 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Musicxu va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 40 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 250 Minuto 74 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de Musicxu van pujar a rematar. Però en Ricardo Lera la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.
  • 264 Minuto 84 (Ocasión de penalti): Una aturada espectacular d'en Lokiz Ikoreka en un penal llençat per en Ricardo Lera va permetre mantenir l'avantatge del seu equip al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 26, Ricardo Lera de Musicxu va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jesús Moyano Pineda de Musicxu va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.