Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sanxenxo C.F. (1367521) - Sarstedt (777707) » 516067944: T46/J4/VIII

Liga 516067944 Información oficial sobre el partido 516067944 en Hattrick

11.04.2015 15:10:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 4 / VIII.941 (54742)

Sanxenxo C.F. Alineación oficial del equipo 'Sanxenxo C.F.' en el partido 3 - 2 Reial Catalunya C.F. Alineación oficial del equipo 'Reial Catalunya C.F.' en el partido
0 - 1 Víctor Rubio Baños (2')
Abar Aseginolatza (9') 1 - 1
Josep Cases (21') 2 - 1
2 - 2 Víctor Rubio Baños (62')
Josep Cases (73') 3 - 2
Sanxenxo C.F. Alineación oficial del equipo 'Sanxenxo C.F.' en el partido 3 - 2 Reial Catalunya C.F. Alineación oficial del equipo 'Reial Catalunya C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Sanxenxo C.F. Alineación oficial del equipo 'Sanxenxo C.F.' en el partido 3 - 1 Reial Catalunya C.F. Alineación oficial del equipo 'Reial Catalunya C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 3.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,3 % 0,3 % 6,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sanxenxo C.F.

Goles Goles

  • 112 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Sanxenxo s'esgargamellaven dempeus per esperonar Abar Aseginolatza que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 9 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 124 Minuto 21 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 21 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Josep Cases. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 2 - 1.
  • 120 Minuto 73 (Gol de falta): Sanxenxo va agafar avantatge al minut 73 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Josep Cases fent així el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33, Aurken Zumalburu gairebé va marcar per a Sanxenxo des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Francisco Gómez Martelo. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 289 Minuto 69 (Ocasión evento especial): En Simón Barrero va fer una ràpida incursió al minut 69, però en Javier Illescas no va tenir cap problema per aturar-lo.
  • 222 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Sanxenxo va estar a punt de posar-se per davant al minut 71 però Jordi Joan Güell va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 15 (Tirita): Al minut 15, Simón Barrero de Sanxenxo es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Reial Catalunya C.F.

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): Amb 2 minuts jugats, Víctor Rubio Baños de Catalunya va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 161 Minuto 62 (Gol por el centro): Al minut 62 en Víctor Rubio Baños va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Raül Mira va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Kasimir Argoiti, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 236 Minuto 31 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Fabio Reales Carrasco no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Raül Mira estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Chulio Valenzuela Porras.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 79 (Tirita): Passats 79 minuts de joc, en Daniel Bernabéu de Catalunya va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.