Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Baix Montseny 2 (1579584) - Racing Vila-seca (314623) » 516067930: T46/J14/VIII

Liga 516067930 Información oficial sobre el partido 516067930 en Hattrick

20.06.2015 15:10:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 14 / VIII.940 (54741)

notelopienses fc Alineación oficial del equipo 'notelopienses fc' en el partido 3 - 3 REAL TRAVER Alineación oficial del equipo 'REAL TRAVER' en el partido
0 - 1 Gabriel-Sorin Hânţescu (43')
Ferenc Jáksó (44') 1 - 1
1 - 2 Burkert Dingden (50')
Róbert Lazík (69') 2 - 2
2 - 3 Sebastian-Andrei Sărman (82')
Christof Ketterer (84') 3 - 3
notelopienses fc Alineación oficial del equipo 'notelopienses fc' en el partido 3 - 3 REAL TRAVER Alineación oficial del equipo 'REAL TRAVER' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Débil (4))
notelopienses fc Alineación oficial del equipo 'notelopienses fc' en el partido 8 - 2 REAL TRAVER Alineación oficial del equipo 'REAL TRAVER' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 8.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,7 % 0,1 % 4,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

notelopienses fc

Goles Goles

  • 113 Minuto 44 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al notelopienses una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Ferenc Jáksó, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 44.
  • 114 Minuto 69 (Gol de penalti): Al minut 69, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Róbert Lazík no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 2 - 2.
  • 112 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del notelopienses s'esgargamellaven dempeus per esperonar Christof Ketterer que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 84 i suposava l'empat a 3 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 47 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Raanan Mor va ridiculitzar a en Dominique Gravenstein amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 222 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): En Róbert Lazík va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 285 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de notelopienses a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Raanan Mor va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Nicasio Castaño es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

REAL TRAVER

Goles Goles

  • 173 Minuto 43 (Gol por la derecha): Al minut 43 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Gabriel-Sorin Hânţescu que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 171 Minuto 50 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Burkert Dingden que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a TRAVER.
  • 138 Minuto 82 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Jani Lilja va anar directament als peus de Sebastian-Andrei Sărman que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gabriel-Sorin Hânţescu de TRAVER va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 85 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Gabriel-Sorin Hânţescu va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 39 (Tirita): Era el minut 39 quan després d'una dura entrada, el jugador Alberto Zapata de TRAVER s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.