Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rangers de Texas. C. (1420410) - ANAIS VALDEFIERRO NO TE VAYAS (1455619) » 516064768: T46/J8/VIII

Liga 516064768 Información oficial sobre el partido 516064768 en Hattrick

09.05.2015 15:10:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 8 / VIII.884 (54685)

Rangers de Texas. C. Alineación oficial del equipo 'Rangers de Texas. C.' en el partido 0 - 2 ANAIS VALDEFIERRO NO TE VAYAS Alineación oficial del equipo 'ANAIS VALDEFIERRO NO TE VAYAS' en el partido
0 - 1 Antoni Escrivà (3')
0 - 2 Euken Aiozategi (86')
Rangers de Texas. C. Alineación oficial del equipo 'Rangers de Texas. C.' en el partido 0 - 2 ANAIS VALDEFIERRO NO TE VAYAS Alineación oficial del equipo 'ANAIS VALDEFIERRO NO TE VAYAS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rangers de Texas. C. Alineación oficial del equipo 'Rangers de Texas. C.' en el partido 2 - 2 ANAIS VALDEFIERRO NO TE VAYAS Alineación oficial del equipo 'ANAIS VALDEFIERRO NO TE VAYAS' en el partido
Tiene mala suerte 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,5 % 37,2 % 30,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rangers de Texas. C.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Al minut 9, Diego Garcifuentes va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 212 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): En Jonathan Curucheta va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 72, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 211 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84, Raúl Murillo quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 87, Ángel Gorostizu de Rangers va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 68 (Tirita (médico)): Diego Garcifuentes va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Rangers es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

ANAIS VALDEFIERRO NO TE VAYAS

Goles Goles

  • 108 Minuto 3 (Gol evento especial imprevisible (general)): Higinio Puig Duran de VALDEFIERRO va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Antoni Escrivà que va completar la jugada que feia pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 183 Minuto 86 (Gol por la derecha): Al minut 86, un xut de Euken Aiozategi des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 14 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de VALDEFIERRO va anar a parar a la dreta de l'atac on en Errando Ezkerro, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 282 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Al minut 25 Joan Tarí va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Guillermo Rodríguez Esquivel, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 243 Minuto 73 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del VALDEFIERRO sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Euken Aiozategi, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 73 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Euken Aiozategi de VALDEFIERRO amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.