Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Radiofisicos (1591232) - Calvos F.C (1366595) » 516058342: T46/J11/VIII

Liga 516058342 Información oficial sobre el partido 516058342 en Hattrick

30.05.2015 15:10:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 11 / VIII.769 (54570)

Radiofisicos Alineación oficial del equipo 'Radiofisicos' en el partido 2 - 0 Alba Space F.C Alineación oficial del equipo 'Alba Space F.C' en el partido
Francesc Barbà (75') 1 - 0
Kamil Zaid Al-Amry (88') 2 - 0
Radiofisicos Alineación oficial del equipo 'Radiofisicos' en el partido 2 - 0 Alba Space F.C Alineación oficial del equipo 'Alba Space F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Radiofisicos Alineación oficial del equipo 'Radiofisicos' en el partido 3 - 1 Alba Space F.C Alineación oficial del equipo 'Alba Space F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,7 % 0,6 % 9,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Radiofisicos

Goles Goles

  • 123 Minuto 75 (Gol por la derecha): Corria el minut 75 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Francesc Barbà, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 130 Minuto 88 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Kamil Zaid Al-Amry va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 88 el resultat passava a ser de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 12 per blocar una centrada d'en Jacinto Martín Mayor va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Radiofisicos.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Radiofisicos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 30 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Jacinto Martín Mayor ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 63 (Ocasión por el centro): En Nil Colldeforns del Radiofisicos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 241 Minuto 66 (Ocasión de contra por el centro): En Alfredo Agüero va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 89 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Radiofisicos sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Alfredo Agüero, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 89 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gaskoi Urdangarate.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 89 (Lesión (no subst.)): Radiofisicos no podia fer cap canvi en Tomás La Porta va deixar el terreny de joc al minut 89 lesionat. L'equip va haver de jugar amb un home menys.

Alba Space F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Space que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Armando Hervás, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de José Ituren que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 263 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): En Diego Marsella va encarar al porter al 85, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 251 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89, Armando Hervás va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Vasil Penchev de Space amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.