Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los mineros de runas (1431554) - Gel Aura F.C (1594662) » 516058032: T46/J4/VIII

Liga 516058032 Información oficial sobre el partido 516058032 en Hattrick

11.04.2015 15:10:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 4 / VIII.764 (54565)

UNION F.S MOLLET Alineación oficial del equipo 'UNION F.S MOLLET' en el partido 2 - 4 Gel Aura F.C Alineación oficial del equipo 'Gel Aura F.C' en el partido
0 - 1 Arnstein Myklebust (3')
Francisco Botella (31') 1 - 1
Gary Saunders (36') 2 - 1
2 - 2 Arnstein Myklebust (50')
2 - 3 Juan José Gorduaz (77')
2 - 4 Joan Manel Torra (85')
UNION F.S MOLLET Alineación oficial del equipo 'UNION F.S MOLLET' en el partido 2 - 4 Gel Aura F.C Alineación oficial del equipo 'Gel Aura F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
UNION F.S MOLLET Alineación oficial del equipo 'UNION F.S MOLLET' en el partido 1 - 2 Gel Aura F.C Alineación oficial del equipo 'Gel Aura F.C' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,2 % 6,6 % 72,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UNION F.S MOLLET

Goles Goles

  • 118 Minuto 31 (Gol evento especial córner peinado): Albert Padrós va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de MOLLET, Francisco Botella, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.
  • 122 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Gary Saunders de MOLLET aconseguir un gol al minut 36 que posava per davant els locals: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 61 (Ocasión de contra por el centro): En Amós Delaportella va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 223 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): MOLLET per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 76, quan Francisco Botella va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 212 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): El jugador de MOLLET Gary Saunders quasi va assolir l'empat al minut 82 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Francisco Botella de MOLLET amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Narcis Paisa de MOLLET es va emportar una amonestació al minut 53 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miguel Antonio Paños de MOLLET la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 84 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Miguel Antonio Paños de MOLLET es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 84.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 86 (Lesión leve): Amós Delaportella de MOLLET va abandonar el terreny de joc després de 86 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Julián Olivares va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 17 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Amós Delaportella estava fent un bon partit.

Gel Aura F.C

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Arnstein Myklebust va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 162 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Arnstein Myklebust per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.
  • 119 Minuto 77 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Joan Manel Torra va treure un córner llarg cap al segon pal que en Juan José Gorduaz, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 3.
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Joan Manel Torra de Aura va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 4 al minut 85. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Arnstein Myklebust al minut 30, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Aura va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 33, quan Arnstein Myklebust va quedar-se sol davant el porter Salvador Azpilicueta, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Carlos Miró va marcar al minut 60 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 21 (Tirita (médico)): Uztaritz Atetxe va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Aura es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.
  • 092 Minuto 67 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 67 va fer que Pietro Ciambrone de Aura hagués d'abandonar el terreny de joc. Abdelghaffar Hilali va entrar al terreny de joc per suplir-lo.