Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Starfields (1433916) - Baserritarrak (1434402) » 516051286: T46/J11/VIII

Liga 516051286 Información oficial sobre el partido 516051286 en Hattrick

30.05.2015 15:10:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 11 / VIII.643 (54444)

InterdeMitente Alineación oficial del equipo 'InterdeMitente' en el partido 2 - 1 Deportivo Jasbecks Alineación oficial del equipo 'Deportivo Jasbecks' en el partido
David Retegui (25') 1 - 0
1 - 1 Quintí Boquera (52')
Justino Arregia (74') 2 - 1
InterdeMitente Alineación oficial del equipo 'InterdeMitente' en el partido 2 - 1 Deportivo Jasbecks Alineación oficial del equipo 'Deportivo Jasbecks' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
InterdeMitente Alineación oficial del equipo 'InterdeMitente' en el partido 6 - 2 Deportivo Jasbecks Alineación oficial del equipo 'Deportivo Jasbecks' en el partido
Es un cenizo 6.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,2 % 0,4 % 8,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

InterdeMitente

Goles Goles

  • 122 Minuto 25 (Gol por la izquierda): InterdeMitente prenia la batuta de l'encontre al minut 25, quan en David Retegui va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 121 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74 els aficionats van embogir quan en Justino Arregia va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de InterdeMitente.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): En Víctor Fàbregas del InterdeMitente ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 285 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del InterdeMitente van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Nazzareno Schivardi, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 38 (Lesión leve): Alex Stillman de InterdeMitente va abandonar el terreny de joc després de 38 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Rubén Lambau va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 21 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Justino Arregia.

Deportivo Jasbecks

Goles Goles

  • 162 Minuto 52 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 52, quan Quintí Boquera va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Deportivo va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Xurxo Iago Freixo es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 273 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Quintí Boquera va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Narcis Ilaşi, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 78 (Tirita): Passats 78 minuts de joc, en José Ignacio Erdozaín de Deportivo va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 6 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Quintí Boquera no era cap impediment.