Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FCB GISPI NOIS (1333841) - shalke de esquina 04 (1590538) » 516048829: T46/J13/VIII

Liga 516048829 Información oficial sobre el partido 516048829 en Hattrick

13.06.2015 15:10:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 13 / VIII.599 (54400)

FCB GISPI NOIS Alineación oficial del equipo 'FCB GISPI NOIS' en el partido 4 - 0 ATHLETC CLUB DE TRELOR Alineación oficial del equipo 'ATHLETC CLUB DE TRELOR' en el partido
Ismael Garaz (41') 1 - 0
Tadeu Silva (43') 2 - 0
Rogeli Marsans (44') 3 - 0
Ismael Garaz (60') 4 - 0
FCB GISPI NOIS Alineación oficial del equipo 'FCB GISPI NOIS' en el partido 4 - 0 ATHLETC CLUB DE TRELOR Alineación oficial del equipo 'ATHLETC CLUB DE TRELOR' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FCB GISPI NOIS Alineación oficial del equipo 'FCB GISPI NOIS' en el partido 3 - 0 ATHLETC CLUB DE TRELOR Alineación oficial del equipo 'ATHLETC CLUB DE TRELOR' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FCB GISPI NOIS

Goles Goles

  • 121 Minuto 41 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Ismael Garaz, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del FCB GISPI se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 41.
  • 118 Minuto 43 (Gol evento especial córner peinado): Jordi Bernadí va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de FCB GISPI, Tadeu Silva, que va marcar, sense saber com, el 2 - 0.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): Al minut 44 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Rogeli Marsans, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a FCB GISPI.
  • 133 Minuto 60 (Gol por la derecha): FCB GISPI va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Ismael Garaz va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Jordi Bernadí del FCB GISPI ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Peker Gökalp! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 230 Minuto 70 (Ocasión de falta): En Biel Matalí es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Tadeu Silva de FCB GISPI amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 59 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Ismael Garaz probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

ATHLETC CLUB DE TRELOR

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del ATHLETC que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Juan Luis Goicolejea, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Es duien 40 minuts de partit jugats quan Pere Rams va estar a punt de posar per davant a ATHLETC amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de José Manuel Gacitúa va impedir un gol cantat.