Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mainake FC (1414412) - FCB GISPI NOIS (1333841) » 516048810: T46/J8/VIII

Liga 516048810 Información oficial sobre el partido 516048810 en Hattrick

09.05.2015 15:10:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 8 / VIII.599 (54400)

Atlético limonero Alineación oficial del equipo 'Atlético limonero' en el partido 3 - 0 FCB GISPI NOIS Alineación oficial del equipo 'FCB GISPI NOIS' en el partido
Luigi Paniccia (18') 1 - 0
José Falero (76') 2 - 0
Mitchel Zuidam (78') 3 - 0
Atlético limonero Alineación oficial del equipo 'Atlético limonero' en el partido 3 - 0 FCB GISPI NOIS Alineación oficial del equipo 'FCB GISPI NOIS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Atlético limonero Alineación oficial del equipo 'Atlético limonero' en el partido 4 - 0 FCB GISPI NOIS Alineación oficial del equipo 'FCB GISPI NOIS' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético limonero

Goles Goles

  • 120 Minuto 18 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Luigi Paniccia al minut 18, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Atlético i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Atlético va augmentar la diferència quan José Falero no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Al minut 78, Atlético va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Mitchel Zuidam, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Gunnar Petersen, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 44 quan Armando Ríos Gómez de Atlético gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 285 Minuto 73 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Atlético a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Jesús Sánchez va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 230 Minuto 87 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 87 podia haver acabat en gol, però Hidacio Doval va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 86 (Tirita (médico)): Luigi Paniccia es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.
  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): Atlético va fer una substitució al minut 87. Nissan Shvily va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Elías Franchi.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 50 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Luigi Paniccia que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.
  • 306 Minuto 77 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Armando Ríos Gómez ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.

FCB GISPI NOIS

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de FCB GISPI va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Isay Kirillov, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 85 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Tadeu Silva, el jugador de FCB GISPI va ser expulsat al minut 85.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): En Jordi Bernadí de FCB GISPI va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Alberto Machado va prendre el seu rol al minut 39.