Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Unionistas de Pontedeume (1367462) - rAsTaMeN Teià (314324) » 516047914: T46/J8/VIII

Liga 516047914 Información oficial sobre el partido 516047914 en Hattrick

09.05.2015 15:10:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 8 / VIII.583 (54384)

GoldeZlatan.tk Alineación oficial del equipo 'GoldeZlatan.tk' en el partido 3 - 1 Praviano Yedeoro Alineación oficial del equipo 'Praviano Yedeoro' en el partido
Leònides Buch (71') 1 - 0
Nataniel Gómez (77') 2 - 0
2 - 1 Iván Virgos (79')
Amat Graupera (81') 3 - 1
GoldeZlatan.tk Alineación oficial del equipo 'GoldeZlatan.tk' en el partido 3 - 1 Praviano Yedeoro Alineación oficial del equipo 'Praviano Yedeoro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
GoldeZlatan.tk Alineación oficial del equipo 'GoldeZlatan.tk' en el partido 2 - 2 Praviano Yedeoro Alineación oficial del equipo 'Praviano Yedeoro' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,5 % 36,8 % 29,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GoldeZlatan.tk

Goles Goles

  • 185 Minuto 71 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 71 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de GoldeZlatan.tk. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Leònides Buch xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 115 Minuto 77 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Jaime Morales no va poder aturar Nataniel Gómez de GoldeZlatan.tk, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 77 el 2 - 0.
  • 130 Minuto 81 (Gol de falta): El gol de falta de Amat Graupera sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 81 i ampliar l'avantatge de GoldeZlatan.tk a 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 30 per blocar una centrada d'en Leònides Buch va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de GoldeZlatan.tk.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Al minut 38 es va veure una gran oportunitat per a GoldeZlatan.tk per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Heriberto Coiro, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 285 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del GoldeZlatan.tk van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Carlos Rivero Camacho, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 20 (Lesión leve): En Jorge Antonio de la Paz de GoldeZlatan.tk va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Nataniel Gómez va prendre el seu rol al minut 20.
  • 094 Minuto 74 (Tirita (médico)): Jesús Aguilar Bustamante va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de GoldeZlatan.tk es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Praviano Yedeoro

Goles Goles

  • 154 Minuto 79 (Gol de penalti): Praviano va reduir les diferències al marcador en anotar el 2 - 1 mitjançant un llançament de penal col·locat al pal dret per part de Iván Virgos.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Praviano que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Manolo Calbetón, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): Praviano van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 31, però Víctor Lamas Cabrera va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Simeó Godes.

Lesiones Lesiones