Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MALAGA 79 C.F. (1430714) - Woonkly (1434926) » 516044200: T46/J4/VIII

Liga 516044200 Información oficial sobre el partido 516044200 en Hattrick

11.04.2015 15:10:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 4 / VIII.517 (54318)

ERIK ATHLETIC C.F. Alineación oficial del equipo 'ERIK ATHLETIC C.F.' en el partido 0 - 7 Lanáticos CF Alineación oficial del equipo 'Lanáticos CF' en el partido
0 - 1 Alejandro Castelldasens (40')
0 - 2 Alejandro Castelldasens (41')
0 - 3 Ramon Maria Picanyol (43')
0 - 4 Luis José Calderón (43')
0 - 5 Alejandro Castelldasens (50')
0 - 6 Samuel Marías (77')
0 - 7 Enrique Murillo (80')
ERIK ATHLETIC C.F. Alineación oficial del equipo 'ERIK ATHLETIC C.F.' en el partido 0 - 7 Lanáticos CF Alineación oficial del equipo 'Lanáticos CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
ERIK ATHLETIC C.F. Alineación oficial del equipo 'ERIK ATHLETIC C.F.' en el partido 0 - 9 Lanáticos CF Alineación oficial del equipo 'Lanáticos CF' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ERIK ATHLETIC C.F.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Bonaventura Vañó de ATHLETIC es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 67, Asier Iartua de ATHLETIC va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 82 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Zacarías Almela va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en César Reina.

Lanáticos CF

Goles Goles

  • 172 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Alejandro Castelldasens quedar desmarcat i marcar per a Lanáticos al minut 40. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 182 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Alejandro Castelldasens, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 43 (Gol por la derecha): Al 43 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Lanáticos augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Ramon Maria Picanyol es rifés el porter i marqués el 0 - 3.
  • 183 Minuto 43 (Gol por la derecha): Al minut 43, Lanáticos va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Luis José Calderón, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 50 (Gol por el centro): Al minut 50, Alejandro Castelldasens va augmentar l'avantatge de Lanáticos a 0 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 184 Minuto 77 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Lanáticos per augmentar la diferència al marcador a 0 - 6 al minut 77. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Samuel Marías. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Enrique Murillo de Lanáticos va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 7 al minut 80. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Enrique Murillo va marcar al minut 24 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 240 Minuto 60 (Ocasión de contra de falta): El Lanáticos va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Samuel Marías la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 285 Minuto 63 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Dante Lazo Ramos, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Joan Gabriel Valeri de Lanáticos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pedro Alejos es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Samuel Marías de Lanáticos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 76 (Lesión grave): Després de 76 minuts, Lanáticos va veure com el seu jugador Alejandro Castelldasens havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Norbert Barnada entraria per ocupar el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 48 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Alejandro Castelldasens va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.