Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Villacastuel FC (30791) - Tejes FC (778234) » 516038786: T46/J8/VIII

Liga 516038786 Información oficial sobre el partido 516038786 en Hattrick

09.05.2015 15:10:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 8 / VIII.420 (54221)

Plutarquitos F.C. Alineación oficial del equipo 'Plutarquitos F.C.' en el partido 0 - 2 Atlético_Albacete Alineación oficial del equipo 'Atlético_Albacete' en el partido
0 - 1 Marcos Heras (5')
0 - 2 Txema Vadillos (36')
Plutarquitos F.C. Alineación oficial del equipo 'Plutarquitos F.C.' en el partido 0 - 2 Atlético_Albacete Alineación oficial del equipo 'Atlético_Albacete' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Plutarquitos F.C. Alineación oficial del equipo 'Plutarquitos F.C.' en el partido 2 - 0 Atlético_Albacete Alineación oficial del equipo 'Atlético_Albacete' en el partido
Tiene mala suerte 1.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Plutarquitos F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Plutarquitos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 2 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Guilhem Desvalls ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 201 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Julián Eguiruren no s'ho podia creure.
  • 203 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): En Guilhem Desvalls no oblidarà el que li va passar durant el minut 70. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 41 (Lesión): Plutarquitos es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Mik Kus no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Juan Flaquer al camp.

Atlético_Albacete

Goles Goles

  • 173 Minuto 5 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 5, quan Marcos Heras va posar els visitants Atlético_Albacete per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 118 Minuto 36 (Gol evento especial córner peinado): Atlético_Albacete va aconseguir el 0 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Javián Jordá, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Txema Vadillos que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 3 (Ocasión de contra de falta): El Atlético_Albacete va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Lucas Monreal la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 236 Minuto 21 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Orla Tornøe va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 21 de joc.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): En Javián Jordá va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 280 Minuto 42 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 42 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 286 Minuto 69 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Atlético_Albacete, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Bobby Darley va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 283 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Miguel Sánchez-Asiaín al minut 73, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Octavio Beba, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 74 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Atlético_Albacete va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Constantí Arnandis de Atlético_Albacete va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marcos Heras de Atlético_Albacete amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.