Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FUENLABRADA ISABEL MARIA (1593106) - C.D.Ronda (434975) » 516037204: T46/J1/VIII

Liga 516037204 Información oficial sobre el partido 516037204 en Hattrick

21.03.2015 15:10:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 1 / VIII.392 (54193)

FUENLABRADA ISABEL MARIA Alineación oficial del equipo 'FUENLABRADA ISABEL MARIA' en el partido 0 - 3 Lokomotiv Monguer Alineación oficial del equipo 'Lokomotiv Monguer' en el partido
0 - 1 Sebastián Azabache (20')
0 - 2 Jonatan Espasa (63')
0 - 3 José María Carmena (83')
FUENLABRADA ISABEL MARIA Alineación oficial del equipo 'FUENLABRADA ISABEL MARIA' en el partido 0 - 3 Lokomotiv Monguer Alineación oficial del equipo 'Lokomotiv Monguer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FUENLABRADA ISABEL MARIA Alineación oficial del equipo 'FUENLABRADA ISABEL MARIA' en el partido 1 - 4 Lokomotiv Monguer Alineación oficial del equipo 'Lokomotiv Monguer' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,8 % 0,7 % 88,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FUENLABRADA ISABEL MARIA

Goles Goles

  • 109 Minuto 83 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Enrique Escoriaza va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En José María Carmena va aprofitar el regal, anotant el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 25 minuts, en Enrique Escoriaza no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 213 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Després de 49 minuts, Balbín Inza va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): En Javier Pedrero ocupà el lloc d'en Iván Deu al 87 minuts, dos minuts després que el jugador de FUENLABRADA quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Lokomotiv Monguer

Goles Goles

  • 119 Minuto 20 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Lokomotiv va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Sebastián Azabache va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.
  • 180 Minuto 63 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 63 pels visitants. En Jonatan Espasa va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Lokomotiv va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Natanael Negrete, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 282 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33 Raúl Carrera va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Pedro Feliu, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Pedro Feliu quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Raúl Carrera, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Després de 85 minuts, Pedro Feliu va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Raúl Carrera va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Manuel Valdés Díaz es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.