Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pepardes F.C. (1430572) - MachuPicchu (988176) » 516033400: T46/J6/VIII

Liga 516033400 Información oficial sobre el partido 516033400 en Hattrick

25.04.2015 15:10:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 6 / VIII.324 (54125)

Futbol Club Camango Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Camango' en el partido 0 - 4 SCD Roxal Alineación oficial del equipo 'SCD Roxal' en el partido
0 - 1 Juan Martínez Ibañez (6')
0 - 2 Stere Hânciu (20')
0 - 3 Luca Sansone (51')
0 - 4 Philipp-Peter Rollaz du Rosey (83')
Futbol Club Camango Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Camango' en el partido 0 - 4 SCD Roxal Alineación oficial del equipo 'SCD Roxal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Futbol Club Camango Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Camango' en el partido 2 - 0 SCD Roxal Alineación oficial del equipo 'SCD Roxal' en el partido
Tiene mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,9 % 0,4 % 8,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Futbol Club Camango

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 30 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 30 minuts de joc, Bonifacio Reimóndez semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.
  • 205 Minuto 77 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de David Villalpando de Camango va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Bonifacio Reimóndez al minut 77 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 22, Adam Cimbor de Camango va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Raimundo Compta de Camango va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 71 (Lesión): Camango es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Federico Heras Aguilar no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Carlos Linares Saiz al camp.
  • 090 Minuto 75 (Tirita): Al minut 75 de partit, el jugador David Villalpando de Camango es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

SCD Roxal

Goles Goles

  • 172 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Juan Martínez Ibañez quedar desmarcat i marcar per a Roxal al minut 6. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 184 Minuto 20 (Gol de penalti): Passaven 20 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Stere Hânciu va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 181 Minuto 51 (Gol por el centro): Luca Sansone de Roxal va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 51. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 142 Minuto 83 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 83 minuts quan Philipp-Peter Rollaz du Rosey va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 4 per a Roxal.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 80 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Kim Kutzner va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 70 (Tarjeta roja directa): Al minut 70 en Luca Sansone va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 25 (Tirita): Al minut 25, Agis Vasiliou de Roxal es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.