Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

JouCars FC (1372514) - SAD Compostela (492306) » 516029958: T46/J14/VIII

Liga 516029958 Información oficial sobre el partido 516029958 en Hattrick

20.06.2015 15:10:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 14 / VIII.262 (54063)

TEAM MOTO 3 FRANCES Alineación oficial del equipo 'TEAM MOTO 3 FRANCES' en el partido 0 - 1 Boldano CF Alineación oficial del equipo 'Boldano CF' en el partido
0 - 1 Benvido da Veiga de Cascalla (55')
TEAM MOTO 3 FRANCES Alineación oficial del equipo 'TEAM MOTO 3 FRANCES' en el partido 0 - 1 Boldano CF Alineación oficial del equipo 'Boldano CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
TEAM MOTO 3 FRANCES Alineación oficial del equipo 'TEAM MOTO 3 FRANCES' en el partido 2 - 1 Boldano CF Alineación oficial del equipo 'Boldano CF' en el partido
Tiene mala suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
47,2 % 25,9 % 26,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TEAM MOTO 3 FRANCES

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Jorge Ormigo va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joaquín Ramírez de Mora de FRANCES va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Luis Doncel.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 13 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Joaquín Ramírez de Mora no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

Boldano CF

Goles Goles

  • 171 Minuto 55 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 55, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Benvido da Veiga de Cascalla es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 82 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Boldano sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Erich Tikku, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 82 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Hendrik Feitkenhauer es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 38, Kostas Iatridis de Boldano va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 24 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Xelmiro Babeiro va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Gamiz Danbolenea.
  • 091 Minuto 69 (Lesión leve): Benvido da Veiga de Cascalla de Boldano va abandonar el terreny de joc després de 69 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Mauro Escobar va entrar en el seu lloc.