Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Parrecitos (433635) - Betisgüeno (1455494) » 516029851: T46/J1/VIII

Liga 516029851 Información oficial sobre el partido 516029851 en Hattrick

21.03.2015 15:10:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 1 / VIII.261 (54062)

lamadredeltopo Alineación oficial del equipo 'lamadredeltopo' en el partido 2 - 2 S.C. Santa Cruz Alineación oficial del equipo 'S.C. Santa Cruz' en el partido
0 - 1 Henry Mathiasson (16')
0 - 2 Adam Oumghar (20')
Agner Lauritsen (63') 1 - 2
Alex Borchi (87') 2 - 2
lamadredeltopo Alineación oficial del equipo 'lamadredeltopo' en el partido 2 - 2 S.C. Santa Cruz Alineación oficial del equipo 'S.C. Santa Cruz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
lamadredeltopo Alineación oficial del equipo 'lamadredeltopo' en el partido 2 - 0 S.C. Santa Cruz Alineación oficial del equipo 'S.C. Santa Cruz' en el partido
Tiene un resultado normal 2.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

lamadredeltopo

Goles Goles

  • 138 Minuto 63 (Gol evento especial extremo + rematador): En Jesús Mar va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Agner Lauritsen la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 2 al marcador.
  • 113 Minuto 87 (Gol por la derecha): Els jugadors del lamadredeltopo amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 87, deixant Alex Borchi en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 19 (Ocasión por el centro): lamadredeltopo enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 202 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Polo Quintero va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 29 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 203 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): En İzzet Estelli de lamadredeltopo va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 201 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Jesús Mar va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 34 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 285 Minuto 47 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del lamadredeltopo van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Agner Lauritsen, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 211 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Pepe Luis Ortiz Marmolejo hauria d'haver estat gol al minut 79 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 211 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Antonio Cireddu va estar a punt de marcar al minut 86 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a İzzet Estelli de lamadredeltopo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

S.C. Santa Cruz

Goles Goles

  • 136 Minuto 16 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Petr Toporin encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Henry Mathiasson anotar per a Santa el 0 - 1. Millor no veure'n la repetició.
  • 140 Minuto 20 (Gol de contra de falta): Santa va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Adam Oumghar la va transformar en el 0 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Thor Mørch de Santa amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.