Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lopera Feministas SD (312842) - rambitos (488684) » 516029035: T46/J7/VIII

Liga 516029035 Información oficial sobre el partido 516029035 en Hattrick

02.05.2015 15:10:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 7 / VIII.246 (54047)

Home Depent C.F Alineación oficial del equipo 'Home Depent C.F' en el partido 4 - 0 rambitos Alineación oficial del equipo 'rambitos' en el partido
José Manuel Ramírez Togores (18') 1 - 0
Rafael de Caldas (30') 2 - 0
José Manuel Ramírez Togores (84') 3 - 0
Tomás Dornutegui (88') 4 - 0
Home Depent C.F Alineación oficial del equipo 'Home Depent C.F' en el partido 4 - 0 rambitos Alineación oficial del equipo 'rambitos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Home Depent C.F Alineación oficial del equipo 'Home Depent C.F' en el partido 6 - 0 rambitos Alineación oficial del equipo 'rambitos' en el partido
Tiene mala suerte 6.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Home Depent C.F

Goles Goles

  • 123 Minuto 18 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 18 gràcies a la jugada de José Manuel Ramírez Togores, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 30 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Rafael De Caldas va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 84 (Gol por la izquierda): En José Manuel Ramírez Togores va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 134 Minuto 88 (Gol de penalti): Tomás Dornutegui va augmentar la diferència de Depent a 4 - 0 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Depent va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Iván Minas en un 1 contra 1 amb el porter Jesús Crespo, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 232 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Passaven 19 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en José Manuel Ramírez Togores va rematar alt.
  • 230 Minuto 82 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 82 podia haver acabat en gol, però Jesús Crespo va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 285 Minuto 86 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del rambitos. La jugada d'estratègia del Depent per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Auger Fontelles va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 85, Víctor Manuel Vaquero de Depent va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 78 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Jordi Ramon Jener va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.

rambitos

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de rambitos va anar a parar a la dreta de l'atac on en Fabio Morbidoni, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Noel Posadas de rambitos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.