Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C L'Hospitalet (125687) - FcBCalafellencs (799617) » 516026729: T46/J4/VIII

Liga 516026729 Información oficial sobre el partido 516026729 en Hattrick

11.04.2015 15:10:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 4 / VIII.205 (54006)

UE_Andreu Alineación oficial del equipo 'UE_Andreu' en el partido 1 - 4 F.C. Pañolada Alineación oficial del equipo 'F.C. Pañolada' en el partido
0 - 1 Juan Góngora (40')
0 - 2 Juan Góngora (43')
Raúl Rodríguez (50') 1 - 2
1 - 3 Samuel Rodrigo Gil (70')
1 - 4 Carlos Aberasturi (75')
UE_Andreu Alineación oficial del equipo 'UE_Andreu' en el partido 1 - 4 F.C. Pañolada Alineación oficial del equipo 'F.C. Pañolada' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
UE_Andreu Alineación oficial del equipo 'UE_Andreu' en el partido 1 - 2 F.C. Pañolada Alineación oficial del equipo 'F.C. Pañolada' en el partido
Tiene un resultado normal 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,6 % 23,3 % 50,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UE_Andreu

Goles Goles

  • 103 Minuto 50 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Raúl Rodríguez va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Marc Nofre! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 202 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): UE_Andreu va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 44 que Dimitar Kazandzhiev no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 212 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Eloi Gregori va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 203 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): En Alberto Alonso no oblidarà el que li va passar durant el minut 82. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Iñigo Mouronte de UE_Andreu va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 35 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Doroteu Canzobre, jugador de UE_Andreu, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 35. Vasil Budinov, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 16 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Alberto Alonso, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.
  • 301 Minuto 57 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Salva Jaén, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

F.C. Pañolada

Goles Goles

  • 172 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Pañolada va ser finalitzada des de l'esquerra per Juan Góngora al minut 40. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 185 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Pañolada van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Juan Góngora va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 141 Minuto 70 (Gol de contra por el centro): Samuel Rodrigo Gil va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Pañolada, al minut 70. El marcador va canviar a 1 - 3.
  • 184 Minuto 75 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Pañolada per augmentar la diferència al marcador a 1 - 4 al minut 75. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Carlos Aberasturi. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Pañolada va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 23, quan Juan Pérez Alonso va quedar-se sol davant el porter Doroteu Canzobre, però aquest va poder aturar el xut.
  • 282 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44, el Pañolada va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Atanas Nedelkov s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.