Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tarugos CF (433670) - C.F. JES (1583007) » 516018884: T46/J3/VIII

Liga 516018884 Información oficial sobre el partido 516018884 en Hattrick

04.04.2015 15:10:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 3 / VIII.65 (53866)

La comunidad del anillo Alineación oficial del equipo 'La comunidad del anillo' en el partido 1 - 3 tikitaka f.c. Alineación oficial del equipo 'tikitaka f.c.' en el partido
0 - 1 Silvio Coppoler (8')
0 - 2 Gumersindo Bandoxa (17')
0 - 3 Antonio Gómez de Ontiveros (37')
Pep Maria Sapé (82') 1 - 3
La comunidad del anillo Alineación oficial del equipo 'La comunidad del anillo' en el partido 1 - 3 tikitaka f.c. Alineación oficial del equipo 'tikitaka f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
La comunidad del anillo Alineación oficial del equipo 'La comunidad del anillo' en el partido 1 - 3 tikitaka f.c. Alineación oficial del equipo 'tikitaka f.c.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,6 % 1,4 % 85,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La comunidad del anillo

Goles Goles

  • 101 Minuto 82 (Gol por el centro): Pep Maria Sapé de comunidad va demostrar les seves habilitats al minut 82 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 42 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 42 amb una falta ben llançada per en Daniel Albentosa, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.
  • 201 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Josep Lluís Moll no va entrar per centímetres.
  • 203 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En Arnoldo Bodaño no oblidarà el que li va passar durant el minut 89. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 26 (Lesión): comunidad es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que José Luis Figueroa no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Alejandro Sáinz San Miguel al camp.
  • 094 Minuto 84 (Tirita (médico)): Josep Lluís Moll va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de comunidad estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 85 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Josep Lluís Moll, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

tikitaka f.c.

Goles Goles

  • 173 Minuto 8 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 8, quan Silvio Coppoler va posar els visitants tikitaka per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 183 Minuto 17 (Gol por la derecha): Al minut 17, un xut de Gumersindo Bandoxa des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Antonio Gómez de Ontiveros, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Jonay Ahicart de tikitaka va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 32 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 41 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Silvio Coppoler. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 280 Minuto 89 (Ocasión de falta): Gerónimo Vázquez va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Julià Ras de tikitaka va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gumersindo Bandoxa de tikitaka la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Jonay Ahicart de tikitaka va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 31 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Les Fielden.