Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F. Satiros (798931) - GRAnadita (779389) » 516017132: T46/J13/VIII

Liga 516017132 Información oficial sobre el partido 516017132 en Hattrick

13.06.2015 15:10:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 13 / VIII.33 (53834)

Forza Oranje Alineación oficial del equipo 'Forza Oranje' en el partido 5 - 0 Lombrices Defecadas Alineación oficial del equipo 'Lombrices Defecadas' en el partido
Juan Martín (39') 1 - 0
Finn Zieschang (74') 2 - 0
Julio Vázquez (86') 3 - 0
Juan Martín (88') 4 - 0
Errupin Agerrealdea (89') 5 - 0
Forza Oranje Alineación oficial del equipo 'Forza Oranje' en el partido 5 - 0 Lombrices Defecadas Alineación oficial del equipo 'Lombrices Defecadas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Forza Oranje Alineación oficial del equipo 'Forza Oranje' en el partido 7 - 0 Lombrices Defecadas Alineación oficial del equipo 'Lombrices Defecadas' en el partido
Tiene mala suerte 7.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Forza Oranje

Goles Goles

  • 121 Minuto 39 (Gol por el centro): Juan Martín va donar a Oranje un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 74 (Gol por la derecha): Finn Zieschang va incrementar l'avantatge de Oranje amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 134 Minuto 86 (Gol de penalti): Oranje va obtenir un penal al minut 86, que va llançar a la perfecció Julio Vázquez. 3 - 0 a favor dels locals.
  • 118 Minuto 88 (Gol evento especial córner peinado): Jeison Tamayo va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Oranje, Juan Martín, que va marcar, sense saber com, el 4 - 0.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 89 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Oranje. A fi d'aconseguir el 5 - 0, van tocar-la en curt per tal que Errupin Agerrealdea xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): En Bruno Cuéllar va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Oranje se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al minut 68, Juan Martín gairebé va marcar per a Oranje des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Pedro Ignacio Alemán una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 87, però una magnífica aturada de Carlos Florín va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 208 Minuto 89 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Errupin Agerrealdea de Oranje va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Jeison Tamayo que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Julio Vázquez.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pedro Ignacio Alemán de Oranje la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jeison Tamayo de Oranje va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lombrices Defecadas

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 19 (Lesión leve): En Joan Juanico ocupà el lloc d'en Luis Bote al 19 minuts, dos minuts després que el jugador de Lombrices quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): Edgar Kock de Lombrices va abandonar el terreny de joc després de 81 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Roger Rusinyol va entrar en el seu lloc.