Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Unionistas Salamanca (118998) - Norte (1417612) » 516016365: T46/J4/VIII

Liga 516016365 Información oficial sobre el partido 516016365 en Hattrick

11.04.2015 15:10:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 4 / VIII.20 (53821)

Olive Garden S.A.D Alineación oficial del equipo 'Olive Garden S.A.D' en el partido 0 - 1 preferente Alineación oficial del equipo 'preferente' en el partido
0 - 1 Scott Purkiss (4')
Olive Garden S.A.D Alineación oficial del equipo 'Olive Garden S.A.D' en el partido 0 - 1 preferente Alineación oficial del equipo 'preferente' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Olive Garden S.A.D Alineación oficial del equipo 'Olive Garden S.A.D' en el partido 2 - 1 preferente Alineación oficial del equipo 'preferente' en el partido
Tiene mala suerte 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
64,1 % 11,9 % 24,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Olive Garden S.A.D

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Garden Víctor Bethencourt quasi va assolir l'empat al minut 26 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 212 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): En Fernando Castelltelsor va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 34, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 210 Minuto 64 (Ocasión de falta): En Segismundo Foraster tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, Abraham Grande de Garden va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

preferente

Goles Goles

  • 171 Minuto 4 (Gol por el centro): En Scott Purkiss donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 4 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Scott Purkiss, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Scott Purkiss va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 283 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): preferente quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Jacinto López Herrera va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 236 Minuto 73 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Pedro Dengra no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Miguel Ángel Noya estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.