Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chupatintas FC (1601254) - Carrus CF (775026) » 516016300: T46/J1/VIII

Liga 516016300 Información oficial sobre el partido 516016300 en Hattrick

21.03.2015 15:10:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 1 / VIII.19 (53820)

Kartoffel CF Alineación oficial del equipo 'Kartoffel CF' en el partido 3 - 2 Wayne Corp Alineación oficial del equipo 'Wayne Corp' en el partido
0 - 1 Raúl Rodríguez (32')
Paco Saracina (59') 1 - 1
Paco Saracina (77') 2 - 1
Paco Saracina (81') 3 - 1
3 - 2 Gurbizar Eder (83')
Kartoffel CF Alineación oficial del equipo 'Kartoffel CF' en el partido 3 - 2 Wayne Corp Alineación oficial del equipo 'Wayne Corp' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Kartoffel CF Alineación oficial del equipo 'Kartoffel CF' en el partido 3 - 1 Wayne Corp Alineación oficial del equipo 'Wayne Corp' en el partido
Tiene un resultado normal 3.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,0 % 1,2 % 12,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kartoffel CF

Goles Goles

  • 112 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Al minut 59 del partit, el jugador Paco Saracina de Kartoffel va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 116 Minuto 77 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Diego Zumárraga va acabar en una passada genial cap al jugador de Kartoffel Paco Saracina, que va marcar el 2 - 1.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): Paco Saracina va incrementar l'avantatge de Kartoffel amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Kartoffel va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Rafael Mingo García en un 1 contra 1 amb el porter Horacio Porto Marín, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 211 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Rafael Mingo García hauria d'haver estat gol al minut 34 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 285 Minuto 40 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Wayne. La jugada d'estratègia del Kartoffel per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Manuel Cabral va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 223 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Al minut 73 es va veure una gran oportunitat per a Kartoffel per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Agustín Miro, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 215 Minuto 82 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Diego Zumárraga va intentar anar-se'n per velocitat al minut 82 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 4 (Tirita): Al minut 4, Rafael Mingo García de Kartoffel es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 80 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Raymond Burton tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.

Wayne Corp

Goles Goles

  • 143 Minuto 32 (Gol de contra por la derecha): El jugador Raúl Rodríguez de Wayne es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 151 Minuto 83 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 83, el jugador visitant Gurbizar Eder va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Víctor Campi de Wayne va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 37 (Lesión leve): En Tomeu Xutglà ocupà el lloc d'en Josep Francesc Fuxà al 37 minuts, dos minuts després que el jugador de Wayne quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.