Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. SpanishMafia (776505) - Real Aga (437415) » 516015114: T46/J12/VII

Liga 516015114 Información oficial sobre el partido 516015114 en Hattrick

06.06.2015 15:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 12 / VII.1021 (39057)

Real Imperial CF Alineación oficial del equipo 'Real Imperial CF' en el partido 3 - 1 xmelgarx Alineación oficial del equipo 'xmelgarx' en el partido
Alexandre Bannier (15') 1 - 0
Ruggiero Stover (23') 2 - 0
2 - 1 Augusto Colón (52')
Andreas Vanzandweghe (61') 3 - 1
Real Imperial CF Alineación oficial del equipo 'Real Imperial CF' en el partido 3 - 1 xmelgarx Alineación oficial del equipo 'xmelgarx' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Imperial CF Alineación oficial del equipo 'Real Imperial CF' en el partido 2 - 0 xmelgarx Alineación oficial del equipo 'xmelgarx' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Imperial CF

Goles Goles

  • 119 Minuto 15 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En José Ferrara sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Alexandre Bannier que, efectivament, va fer pujar el 1 - 0!
  • 133 Minuto 23 (Gol por la derecha): Imperial va aconseguir el 2 - 0 quan Ruggiero Stover va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Imperial va augmentar la diferència quan Andreas Vanzandweghe no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Diego Vargas va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 231 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Al minut 16, Antonio Abeeta gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Gaetano Ingrassia va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 230 Minuto 34 (Ocasión de falta): Al minut 34, José Ferrara gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Al minut 84 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Juan Valle Martínez de Imperial va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74, Rubén Cerón de Imperial va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 36 (Lesión leve): Després de 36 minuts jugats, Sus Neuray es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Andreas Vanzandweghe.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 28 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Diego Vargas que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.
  • 302 Minuto 49 (Evento clima: lluvia, OK potente): José Ferrara no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

xmelgarx

Goles Goles

  • 151 Minuto 52 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 52, el jugador visitant Augusto Colón va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 8 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de xmelgarx va anar a parar a la dreta de l'atac on en Alfonso Urroz, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 17 (Ocasión de contra por la izquierda): xmelgarx van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 17, però Alfonso Urroz va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Manuel Agulló es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 65 (Lesión (no subst.)): Quan Curdin Brauen va abandonar el terreny de joc a causa d'una lesió al genoll al minut 65, xmelgarx sense poder fer cap substitució, van acabar jugant amb un home menys.
  • 096 Minuto 75 (Lesión (no subst.)): Ramiro Zaffaroni no va poder acabar el partit després de caure lesionat, i va deixar el xmelgarx amb un home menys.