Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

celtalkool3 (1434954) - Namilina Club de Futbol (1587681) » 516013442: T46/J14/VII

Liga 516013442 Información oficial sobre el partido 516013442 en Hattrick

20.06.2015 15:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 14 / VII.991 (39027)

los_galacticoss Alineación oficial del equipo 'los_galacticoss' en el partido 3 - 0 vigocalidade Alineación oficial del equipo 'vigocalidade' en el partido
Bachar Benyoussef (42') 1 - 0
Shaq Beegle (83') 2 - 0
Ottmar Hintermayr (85') 3 - 0
los_galacticoss Alineación oficial del equipo 'los_galacticoss' en el partido 3 - 0 vigocalidade Alineación oficial del equipo 'vigocalidade' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
los_galacticoss Alineación oficial del equipo 'los_galacticoss' en el partido 4 - 0 vigocalidade Alineación oficial del equipo 'vigocalidade' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los_galacticoss

Goles Goles

  • 123 Minuto 42 (Gol por la derecha): Passats 42 minuts, Bachar Benyoussef, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. los_galacticoss es posava per davant!
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): En Shaq Beegle va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 132 Minuto 85 (Gol por la izquierda): En Ottmar Hintermayr de los_galacticoss va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): los_galacticoss va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Bertram Borch va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Leonid Rovenskiy.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Al minut 78 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Andreas Hansson de los_galacticoss va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Andreas Hansson de los_galacticoss amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 16 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Milton Cepeda, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

vigocalidade

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Pier Luigi Farano que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 243 Minuto 61 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de vigocalidade van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Kārlis Vanks va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 33 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 33 de partit, quan un jugador de vigocalidade, en Pier Luigi Farano, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): Elio Casalini de vigocalidade va abandonar el terreny de joc després de 84 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Niklas Togler va entrar en el seu lloc.