Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D. Caudetano (123168) - Siempre Málaga (1583376) » 516013028: T46/J9/VII

Liga 516013028 Información oficial sobre el partido 516013028 en Hattrick

16.05.2015 15:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 9 / VII.984 (39020)

Phoskito Kolorao Alineación oficial del equipo 'Phoskito Kolorao' en el partido 1 - 2 Siempre Málaga Alineación oficial del equipo 'Siempre Málaga' en el partido
Pamir Toprakçı (32') 1 - 0
1 - 1 Mário Oliveira Valente (41')
1 - 2 Giuseppe Piralli (64')
Phoskito Kolorao Alineación oficial del equipo 'Phoskito Kolorao' en el partido 1 - 2 Siempre Málaga Alineación oficial del equipo 'Siempre Málaga' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Phoskito Kolorao Alineación oficial del equipo 'Phoskito Kolorao' en el partido 1 - 4 Siempre Málaga Alineación oficial del equipo 'Siempre Málaga' en el partido
Tiene un resultado normal 0.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,7 % 0,1 % 97,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Phoskito Kolorao

Goles Goles

  • 122 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Pamir Toprakçı de Phoskis aconseguir un gol al minut 32 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 25 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Bruno Tracaro haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Phoskis al minut 25.
  • 212 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Phoskis Pamir Toprakçı quasi va assolir l'empat al minut 86 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 11 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Ionuţ Epurescu s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 37 (Lesión leve): Joan Forcades de Phoskis va abandonar el terreny de joc després de 37 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Fernando Gutiérrez va entrar en el seu lloc.

Siempre Málaga

Goles Goles

  • 138 Minuto 41 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Sylvester Kruiskamp va anar directament als peus de Mário Oliveira Valente que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 1.
  • 172 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Al minut 64 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Siempre prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Giuseppe Piralli.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Gian Mattia Candido de Siempre, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 9, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 285 Minuto 26 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Mário Oliveira Valente, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 263 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): En Mário Oliveira Valente va encarar al porter al 39, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 261 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Nicomedes Mandujano quasi aconsegueix empatar per Siempre al minut 40, però Hixinio Chamizo va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 271 Minuto 50 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Bruno Tracaro ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.