Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Universal C.F. (1438367) - killboy team (774570) » 516012987: T46/J12/VII

Liga 516012987 Información oficial sobre el partido 516012987 en Hattrick

06.06.2015 15:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 12 / VII.983 (39019)

Real Universal C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Universal C.F.' en el partido 1 - 1 killboy team Alineación oficial del equipo 'killboy team' en el partido
0 - 1 Iván Nueno (42')
Gastão Pacaraíma (86') 1 - 1
Real Universal C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Universal C.F.' en el partido 1 - 1 killboy team Alineación oficial del equipo 'killboy team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Universal C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Universal C.F.' en el partido 1 - 2 killboy team Alineación oficial del equipo 'killboy team' en el partido
Tiene un resultado normal 1.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,0 % 9,6 % 67,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Universal C.F.

Goles Goles

  • 116 Minuto 86 (Gol evento especial rápido + pase): Michael Law va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Gastão Pacaraíma, que no va fallar i va marcar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Michael Law va estar a punt d'acabar en gol al minut 5, però el porter visitant Anass Gargou va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Universal va estar a punt de posar-se per davant al minut 35 però Natale Tiddia va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 213 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): El Universal va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Cornelis Kosto la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Oliverio Cagiga de Universal es va emportar una amonestació al minut 89 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 89 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Universal puguin veure en Michael Law jugant de nou; ja que al minut 89 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Julián Cerrato el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

killboy team

Goles Goles

  • 173 Minuto 42 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Iván Nueno va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Iván Nueno va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 82, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 218 Minuto 88 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Jason Liddell va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Antonio Galo rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 209 Minuto 89 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Parmenionas Loukanidis va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Algot Lampenius. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): Després de 44 minuts jugats, Daniel Aybar es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Antonio Galo.